0

Nu ai nici un produs in cos.

0
   
Newsletter

Curs valutar

Banca Nationala a Moldovei

val.   curs
Reţelele sociale
Despre companie Compania BOMBA - №1 în Moldova

Compania BOMBA este participantul principal pe piaţa moldovenească a aparatelor de uz casnic şi electrocasnice. 15 ani de dezvoltare reuşită a companiei au permis de a crea reţeaua majoră de supermarket-uri în toată republica.

Un fapt principal în activitatea reţelei de supermarket-uri BOMBA – este de a face procesul de procurare la maxim confortabil: de a propune anume aceea, de ce aveţi nevoie la cel mai bun preţ, de a vă deservi la cel mai înalt nivel, de a vă propune complexul maxim de servicii, de a vă atrage atenţia prin programe avantajoase, care vă oferă dreptul de a obţine reduceri permanente în cadrul magazinelor noastre.

BOMBA vă propune posibilitatea procurării produselor la cele mai bune preţuri din MoldovaProgramul Bonus vă permite să obţineţi bonusuri de la procurări, de a le colecta şi de a le utiliza pentru cumpărăturile viitoare. Pentru a face procesul de procurare la maxim confortabil, în magazinele BOMBA sunt active diverse programe de livrare a tehnicii. 
În magazinele noastre 
dumneavoastră puteţi să utilizaţi cele mai avatajoase programe de credit, care sunt oferite de bănci parteneri, cu care reţeaua de supermarket-uri BOMBA conlucrează eficient în decursul a mulţi ani.

Luînd în considerare tendinţele de extindere a posibilităţilor de cumpărare, noi am decis să facem pentru cumpărătorii noştri o modalitate şi mai confortabilă de procurare a tehnicii de uz casnic şi a electronicii – Internet-magazin. Procurarea tehnicii prin internet-magazinul BOMBA cu utilizarea diverselor posibilităţi de achitare a produsului vă va permite să economisiţi timp şi bani fără a ieşi din casă.

BOMBA de azi – sunt 18 magazine de format, cu o suprafaţa totală de mai mult de 20 000 metri pătraţi, pe care sunt prezentate mai mult de 10000 de denumiri de produse de tehnică de dimensiuni mari şi mici, aparate audio şi video, accesorii şi alte produse pentru casă şi gospodărie de la producătorii de frunte: Apple, Bosch, Siemens, Gorenje, LG, Samsung, Philips, Moulinex, Tefal, Rowenta, Scarlett, Arsiton, Indesit, Pioneer, Hyundai, Thompson, Bompani, Faber şi altele. În fiecare magazin al reţelei sunt create toate condiţiile necesare pentru procurare confortabilă – săli încăpătoare, aparate de vînzare moderne, poziţionarea confortabilă a produselor.

Degustarea cafelei – o particularitate unică a supermarket-urilor „BOMBA”. În zona de cafea este prezentată o alegere mare a maşinilor de cafea a unor astfel de brad-uri renumite cum ar fi: KRUPS, PHILIPS-SAECO, BOSCH, DELONGHI, SIEMENS. Consultanţii profesionali nu numai că pot să vă ajute să vă descurcaţi în asortiment, vă vor acorda consultarea profesională de pregătire, dar şi vă vor propune să degustaţi cafeaua aromatică şi fierbinte Latte Macchiato, Cappuccino, Caffe Lungo, Espresso, Chococino.

Дегустация кофе -->

În anul 2011, pentru dezvoltarea continuă a reţelei şi menţinerea statutului «№1 în Moldova» (conform datelor TNS pentru anul 2010), compania BOMBA ia decizia de reinstalling a reţelei. Lucrul asupra proiectului a reţelei de supermarket-uri BOMBA a fost încredinţat companiei de consulting austriece «CONplementation Business Consulting», printre clienţii căreia se desemnează astfel de branduri cunoscute, cum ar fi «Kika» (Austria), «Merkur» (Austria), «Palmers» (Austria), «M-Video» (Rusia), «Comfy» (Ucraina), «Технодом» (Kazahstan), «СпортМастер» (Rusia), «ProStor» (Ucraina), «Don Gil» (Austria) şi altele. Dar, modificînd radical logo-ul, compania păstrează denumirea. Din acest fapt rezultă că BOMBA merge înainte şi rămîne fidelă tradiţiilor formate, fără a-şi schimba stilul.

Acum, cînd dumneavoastră ştiţi despre noi atît de multe, răspunsul la întrebarea

„De ce este necesar de a alege reţeaua de supermarket-uri BOMBA?” pentru dumneavoastră este evident:

BOMBA – acest magazin de un nou nivel propune cumpărătorilor

săi cel mai bun asortiment, cele mai bune preţuri şi cea mai bună deservire. Acest

magazin pentru persoane dezvoltate, care iubesc să facă cele mai bune procurări.