• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Criterii de selecție a uni storcător

O doză proaspătă de vitamine va fi utilă în orice moment al anului ... Cei care sunt foarte pasionați de sucuri, ar trebui să știe care storcător va fi mai bine să cumpere. Și noi îi vom ajuta!

 

Ghid pentru alegerea unui storcător:

 

Pasul 1: Aflați despre tipurile de storcători

Pasul 2: Determinați volumul necesar al mașinei

Pasul 3: Puterea și consumul de energie al fiecărui model

 


Tipuri de storcători de bază: clasice universale cu separator trapezoidal, modele cu un separator cilindric și storcător pentru citrice.                                                                             

 

                                   

 

Storcator universal


Cel mai răspîndit tip. Sunt destinate să producă sucuri din legume și fructe moi și dulci, fructe citrice și fructe de pădure (cu excepția celor cu oase mici: căpșuni, agrife etc.). Produsul din astfel de dispozitive trece prin gâtul de încărcare și intră într-un separator rotativ de mare viteză, la baza căruia se găsește un disc de găurit  (forma separatorului seamănă cu un trapez). Răzătoarea macină produsul; Datorită forței centrifuge, sucul este separat de pulpă. Pulpa în astfel de modele este, de obicei, automat aruncată  într-un container special.      

 

 

Storcator universal cu separator cilindric
 

Tip mai puțin răspîndit. În acestea, la centrifuga rotativă, pereții filtrului sunt poziționați la un unghi drept față de dispozitivul de găurit . Proiectarea unor astfel de storcere nu permite ca pulpa să zboare automat în container conceput pentru aceasta, astfel încât acesta ar trebui adesea curățat în timpul funcționării. Astfel de modele se vor potrivi celor care fac sucuri rar: un pahar sau două dimineața, de exemplu.

 

Cu toate acestea, eficiența acestor storcatori este puțin mai mare decât cea a clasicilor universali (în funcție de model, dar, în medie, cu 10-15%). Acest tip de storcător are un plus - motorul poate funcționa aproape fără pauze, sunt necesare doar pauze ocazionale.
    

 

Storcator pentru citrice

 

Sucuri de citrice pot fi obținute folosind orice tip de storcător. Dar dacă îl bei mai des decât alte, este mai bine să cumperi un model special - cu un proces  de obținere a sucului proaspăt de portocale sau grapefruit  mai ușor și mai rapid.

Pe rotația a conului cu striate al storcătorului se pune jumătate din fructul citric, el este presat de mână și, prin urmare, sucul este stors din el. Sucul și pulpa cad pe elementul de filtrare: sucul trece pe duza storcătorului și pulpa rămâne.

Storcători pentru citrice nu necesită o mulțime de putere pentru muncă, iar nivelul lor de zgomot este scăzut.

 



 

Cînd am ales modelul potrivit este foarte ușor să ne clarificăm și cu prețul. Catalogul  magazinului nostru vă va permite să alegeți modelul care corespunde preferințelor și bugetului dvs.

 


La procurarea cuptorului cu microunde Panasonic beneficiați de un card cadou de 200 de lei! La procurarea fierului de călcat Panasonic beneficiați de detergent anticalc Whirpool!

30.11.-0001

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada din 2 iunie 2018 pînã pe 30 iunie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «La procurarea televizorului LG cumpãrãtorul primește cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!»

30.11.-0001

Procură tehnica Panasonic și primește un set de accumulatoare Panasonic Eneloop în cadou!

30.11.-0001