Unui din factorii de bază ce determină o petrecere de timp confortabilă și plăcută într-o încăpere este temperatura setată corect și nivelul de umiditate. În zilele de caniculă este extrem de importantă menținerea climatului favorabil. Iar în rețeaua supermarketelor BOMBA vă așteaptă cele mai mici prețuri la întreaga gamă de climatizatoare.

 

Bomba: Vânzarea finală a climatizatoarelor, reduceri pînă la -40%!

 

Spli sistemul SATURN ST-07TLHR/Bio la doar 2999 lei! Acesta va răcori încăperea cu suprafața de 20 m.p. și va curăți aerul de praf și bacterii periculoase. Climatizatorul este dotat cu funcția de dezghețare automată cu timer de până la 24 ore, astfel Dvs. aveți posibilitatea de a programa temperatura aerului din încăperea Dvs cu o zi înainte. Selectați regimul turbo pentru a răci aerul momentan. Cu un astfel de climatizator niciodată nu veți simți căldură sau înădușeală. 

 

 

 

 

Întâmpinați climatizatorul viitorului – split sistem de perete Panasonic CS-LE9NKD la doar 12999 lei. Compresorul de tip invertor nu doar micșorează consumul de energie electrică dar și crează niște condiții absolut incomparabile în încăpere. În comparație cu alte climatizatoare, modelul de tip invertor stabilește o temperatură constantă  și o menține încontinuu. Umpleți casa Dvs. cu aer proaspăt și curat.

 

 

Bomba: Vânzarea finală a climatizatoarelor, reduceri pînă la -40%!

 

                Climatizator mobil SATURN ST 09 APH - reprezintă un model perfect de tehnică climaterică. Acum nu este necesar să procurați split sisteme imense, cu funcțiile acestora se vor isprăvi perfect micile climatizatoare mobile. Aparatele respective modifică rapid și calitativ temperatura din încăpere chiar și în zilele caniculare. Pe lângă funcții de răcire, climatizatorul poate usca aerul din încăpere cu viteza de 0.7 litri/oră dar și de a îl curăți de microbi cu ajutorul unui filtru antibacterial. Procurați modele unical de climatizator la doar 5999 lei. 

 

Bomba: Vânzarea finală a climatizatoarelor, reduceri pînă la -40%!

 

                Tolerarea caniculei este interzisă! În rețeaua de supermarketuri de electrocasnice și electronice Bomba veți găsi climatizatoare pentru orice gust – o multitudine vastă de tehnică climaterică își așteaptă cumpărătorii. Procurați climatizatoare la prețuri unicale. Astfel de reduceri mari nu s-au mai văzut!

Linia fierbinte a rețelei de supermarketuri BOMBA: (+373-22) 26-00-26.