Reţeaua supermarketurilor de electrocasnice Nr. 1 în Moldova „BOMBA” îşi aniversează primul jubileu! 10 ani de succes pe piaţa tehnicii de uz casnic şi electronicelor – o ocazie minunată de a dărui clienţilor cadouri cu adevărat preţioase!

La 15 decembrie, ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” or. Bălţi, a avut loc ce-a de-a cincea extragere, sponsorul general al căreia este compania „Gorenje”, în cadrul căreia au devenit cunoscuţi fericiţii deţinători ai automobilului Daewoo Matiz, a maşinilor de spălat, aspiratoarelor şi storcătoarelor de suc ale mărcii comerciale „Gorenje”. Participanţi la extragere au fost toţi cumpărătorii care au efectuat cumpărături în sumă de cel puţin 300 de lei şi au completat cuponul de participare la tombolă. Exact la ora 12:00 angajaţii „BOMBA” au adus cupoanele de participare ale fiecărui magazin din reţea şi extragerea a început. Juriul obiectiv, din componenţa căruia făceau parte reprezentanţi ai societăţii, au avut grijă ca evenimentul să fie transparent, iar copiii au extras cupoanele norocoase.

Primele şase automobile şi-au găsit deja posesorii: Natalia Cocoş, Nicolae Coadă, Svetlana Postolachi, Valentina Mandri, Petru Seilmiţan şi Radu Pleşco.

Cea de-a şaptea extragere, sponsorul general al căreia este compania „Scarlett”, va avea loc pe 29 decembrie, la ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” or. Bălţi. Cumpărătorii care nu au câştigat în primele şase extrageri, continuă să participe la celelalte patru extrageri până la sfârşitul anului.

Nu rataţi şansa de a achiziţiona tehnică de uz casnic şi electronice la cele mai bune preţuri şi de a deveni posesorului unui automobil nou de la reţeaua de supermarketuri „BOMBA”!

Detalii cu privire la toate ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă, precum şi cele mai recente noutăţi din reţeaua de supermarketuri BOMBA, le găsiţi pe paginile noastre oficiale din cadrul reţelelor de socializare.

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători: