Reţeaua de supermarketuri Nr. 1 în Moldova „BOMBA” îşi aniversează primul jubileu! 10 ani de succes pe piaţa electronicelor şi electrocasnicelor sunt un motiv excelent de a dărui clienţilor cadouri cu adevărat preţioase!

La 29 decembrie, ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” or. Bălţi, a avut loc ce-a de-a şaptea extragere, sponsorul general al căreia a fost compania „Scarlett”, în cadrul căreia au devenit cunoscuţi fericiţii deţinători ai automobilului Daewoo Matiz, a cuptoarelor cu microunde, aspiratoarelor şi storcătoarelor de suc ale mărcii comerciale Scarlett. Participanţi la extragere au fost toţi cumpărătorii care au achiziţionat produse „Scarlett” în sumă de cel puţin 300 de lei şi au completat cuponul de participare la tombolă. Exact la ora 12:00 angajaţii „BOMBA” au adus cupoanele de participare ale fiecărui magazin din reţea şi extragerea a început. Juriul obiectiv, din componenţa căruia făceau parte reprezentanţi ai societăţii, au avut grijă ca evenimentul să fie transparent, iar copiii au extras cupoanele norocoase.

Primele şapte automobile şi-au găsit deja fericiţii posesori: Natalia Cocoş, Nicolae Coadă, Svetlana Postolachi, Valentina Mandric, Petru Selimiţan, Radion Pleşco şi Negura Gheorghe.

Cea de-a opta extragere, sponsorul general al căreia este compania „LG”, va avea loc pe 19 ianuarie 2013, la ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” din or. Bălţi. Cumpărătorii care nu au câştigat în primele şapte extrageri, continuă să participe la extragerile ulterioare.

Nu rataţi şansa de a achiziţiona electrocasnice şi electronice la cele mai bune preţuri şi de a deveni posesorul unui automobil nou de la reţeaua de supermarketuri „BOMBA”!

Cele mai recente noutăţi din reţeaua de supermarketuri BOMBA le puteţi afla pe paginile noastre oficiale din cadrul reţelelor de socializare. Adresele noastre:

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători:
(+373-22) 26-00-26
www.bomba.md