Cadourile pentru femei cu ocazia sărbătorii de 8 Martie continuă să preocupe bărbaţii în mod deosebit, aceasta fiind o perioadă foarte tensionată pentru ei. „Ce să-i dăruiesc?!", „Am impresia că nu duce lipsa de nimic.”, „Va fi oare mulţumită de cadou?”, „Şi-a dorit cu adevărat acest lucru?”. Într-adevăr este foarte dificil să ghiceşti dorinţele şi gândurile unei femei.Renunţaţi la ideea de a afla prin orice mijloace ce şi-ar dori femeia să primească în calitate de cadou. Cartela cadou BOMBA este un dar care îmbină perfect spiritul romantic şi cel practic, reuşind astfel să-i îndepliniţi toate dorinţele posibile! Mai mult decât atât, doamna va avea plăcută ocazie de a vizita de sinestătător magazinele, de a analiza şi aprecia întregul asortiment de mărfuri disponibil, evadând în lumea tehnologiilor performante.

Reţeaua de supermarketuri BOMBA vă oferă cartele cadou din plastic, ambalate frumos în plicuri din hârtie de design, a căror valoare nominală este de 150, 200, 300, 500 și 1000 lei .Este un cadou excepţional, cu stil personalizat. Nici o reprezentantă a sexului frumos nu va rămâne indiferentă faţă de asortimentul de mărfuri disponibil în magazinele BOMBA care presupune circa 20 000 de varietăţi!

Urmăriţi activităţile noastre în reţelele de socializare. Cu ocazia sărbătorii de 8 martie am pregătit un concurs deosebit pentru frumoasele doamne!Adresele noastre:

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători:
(+373-22) 26-00-26
www.bomba.md