In aprilie 2013, a avul loc a doua etaqpă a proiectului ”Adresele Bunătății”. De data aceasta, colaboratorii BOMBA și Clipa Siderală au plecat la sud, spre satul Doina, raionul Cahul, pentru a aduce bunătate în familia Ceban. În această familie trăiesc 5 copii, iar în ajunul sosirii noastre s-a mai născut încă o fetiță – Ecaterina.

La fel ca și data precedentă, rolurile organizatorilor s-au împărțit. BOMBA a adus în dar cadouri valoroase – mașină de spălat, cuptor electric, fierbător de apă și evident dulciuri, fructe șu jucării pentru copii.Clipa Siderală la rîndul său a organizat o sumedenie de concursuri și întrecerei vesele între copii, umplînd ograda cu veselie și azart a copiilor.
Mulțumuirea și fericirea părinților – Ceban Natalia și Rogac Anatolie nu a avut margini, în special că bucuria a venit în casa lor în ajunul sfintelor sărbători de Paști.

Rețeaua supermarketelor BOMBA și organizația obștească de caritate Clipa Siderală și în continuare vor vizita Adresele Bunătății – familiile, care într-adevăr au nevoie de ajutor căci numai împreună vom putea face această lume mai bună.