Reţeaua de supermarketuri de electrocasnice şi electronice BOMBA a devenit câştigătoarea concursului naţional anual „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI – 2012” la categoria „Favoritul anului”. Ceremonia de înmânare a premiilor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, a avut loc la 31 ianuarie 2013.

Marca comerciala a anului 2012

„Premiul „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI” este de o importanţă majoră pentru reţeaua de supermarketuri BOMBA. Este o mare onoare pentru noi să ştim că consumatorii naţionali au încredere în compania noastră şi apreciază calitatea serviciilor prestate de noi. Îmbunătăţirea ulterioară a deservirii clienţilor este una dintre priorităţile de bază ale reţelei de supermarketuri BOMBA.

Începând cu anul 2002 compania BOMBA este cel mai important actor de pe piaţa de electrocasnice şi electronice din Moldova. Cei 10 ani de succes i-au permis companiei să creeze una dintre cele mai mari reţele de supermarketuri „Nr. 1 în Moldova” în toată republica.

Însă cel mai mare avantaj al reţelei BOMBA rămân a fi cele mai bune preţuri din Moldova la electrocasnice şi electronice, acestea fiind valabile în toată reţeaua. În acelaşi timp, accesibilitatea preţurilor nu contravine calităţii înalte a tehnicii şi serviciilor, ceea ce le permite clienţilor noştri să economisească uşor şi frumos. BOMBA este prima reţea de supermarketuri de electronice şi electrocasnice care continuă să se dezvolte activ. Aceasta înseamnă magazine de nivel nou, care propun cumpărătorilor cel mai bun asortiment, cea mai bună deservire şi cele mai avantajoase preţuri. Aceasta înseamnă magazine pentru oamenii progresivi, cărora le place să facă cumpărături în mod inteligent.

Linia fierbinte
a reţelei de supermarketuri „BOMBA