Zilnic, rețeaua supermarketelor BOMBA primește o sumedenie de scrisori cu cereri de ajutor , fapt pentru care mulțumim foarte mult tuturor celor care nu sunt indiferenți față de problemele celor din jur. Din toate scrisorile de această dată a fost selectată cea a lui Ion Senicovschii, care a lăsat strigătul lui de ajutor pe pagina BOMBA din rețeaua de socializare facebook.

Childrens Childrens

Pe 6 iunie 2013, rețeaua supermarketelor BOMBA a hotărît să ajute Centrul de Reabilitare și Integrare Socială or. Anenii Noi. În centrul respectiv permanent trăiesc 11 copii orfani, și încă 20 de copii zilnic primesc tratament.

Childrens

Conform tradiției create, BOMBA a adus în dar copilașilor cadouri speciale, realizăndule visul – o masă de tenis și echipament respectiv, dar pe lîngă acestea – constructor pentru copii, căldărușe, cărți, cărți de colorat, caiete și numaidecît fructe și torte.

Childrens Childrens

În timp ce copii ajutau cu veselie colaboratorii companiei să asambleze masa de tenis, cei dintîi au aflat despre planurile și visurile copilașilor. Cineva din copii visează să devine fotograf profesionist, cineva dorește să fdevină stilist și deja face coafuri copiilașilor din centru, iar cineva dorește să devină artist.

Childrens Childrens

Toți copilașii și personal directorul centrului Tatiana Nicolae, au petrecut colaboratorii companiei BOMBA cu ochi fericiți,căci acum ei au prieteni noi adevărați – colaboratorii companiei.

Proiectul rețelei de supermarkete BOMBA ”Avem grijă de copii” pășește printoată țata și în viitor va continua să ajute famiilor și copiilor care într-adevăr au nevoie de susținere și ajutor, căci numai împreună noi putem facem aceată lume mai bună.

Pozele în calitate înaltă le puteți vedea pe paginile noastre din rețelele de socializare: FACEBOOK
ODNOKLASSNIKI