Reţeaua de supermarkete „BOMBA”, Nr. 1 în Moldova în vânzarea de electrocasnice, îşi marchează primul jubileu! O prezenţă de succes deja de 10 ani pe piaţa produselor electrocasnice şi a aparatelor electronice reprezintă o oportunitate excelentă de a oferi clienţilor cadouri cu adevărat valoroase.

La 2 iunie, orele 12-00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall a avut loc prima extragere de premii, cu ocazia jubileului, la care au fost desemnaţi norocoşii câştigători ai automobilului Toyota Yaris (modelul anului 2012), a trei foi turistice pentru două persoane în Bulgaria, precum şi câştigătorii aparatelor de fotografiat, maşinilor de spălat, telefoanelor, imprimantelor şi televizoarelor. Participant la loterie a devenit fiecare cumpărător, care a achiziţionat articole în sumă de minim 300 lei şi care a îndeplinit biletul de loterie. La orele 12-00 exact, printr-un gest solemn, colaboratorii „BOMBA” au adus biletele de loterie de la toate magazinele reţelei şi s-a dat startul extragerii. Un juriu imparţial, format din reprezentanţii publicului, au asigurat transparenţa desfăşurării concursului, iar copiii extrăgeau biletele norocoase.

Vă reamintim că participanţii care nu au intrat în rândul câştigătorilor la 2 iunie, vor continua să participe la următoarele 9 extrageri din promoţie, până la sfârşitul anului. La 4 august va avea loc a doua extragere a premiilor de valoare şi a unui automobil nou-nouţ!

Asortiment bogat, preţuri aniversare speciale, abordare individuală pentru fiecare cumpărător şi premii fantastice – toate acestea le-a pregătit „BOMBA” pentru locuitorii Moldovei cu ocazia celor 10 ani de prezenţă pe piaţă!

Linia fierbinte a reţelei de supermarkete „Bomba” pentru cumpărători: (+373-22) 26-00-26