Au fost cunoscute rezultatele super concursului “Automobil pentru like” organizat de reţeaua supermarketelor BOMBA în reţeaua de socializare Facebook. Condiţiile concursului au fost foarte simple – doar să devii fan al paginii „BOMBA supermarket electrocasnice” pe Facebook şi să distribui pagina prietenilor. Concursul conţinea 2 etape, fiecare cu super premii şi cîştigători.

Pe 3 ianuarie a fost ales primul cîştigător – Covali Vladimir, căruia BOMBA cu mare plăcere i-a înmînat super premiu – iPad mini.

Pe 3 ianuarie a fost ales primul cîştigător – Covali VladimirPe 26 februarie a fost desemnată cîştigătoare etapei nr.2. De data aceasta super premiul – aparatul foto Panasonic seria G a fost înmînat Rodicăi Budeci..

Pe 26 februarie a fost desemnată  cîştigătoare etapei  nr.2.  De data aceasta super premiul – aparatul foto Panasonic seria G a fost înmînat<strong> Rodicăi Budeci.

Premiul principal - automobilul, a plecat la norocosul participant al concursului - Negura Gheorghe.

Premiul principal - automobilul, a plecat la norocosul participant al concursului - Negura Gheorghe.

Felicităm cîştigătorii şi dorim să amintim că în continuare vor urma încă multe concursuri captivante cu premii de valoare.

Detalii cu privire la toate ofertele, precum şi cele mai recente noutăţi din reţeaua de supermarkete BOMBA, le găsiţi pe paginile noastre oficiale din cadrul reţelelor de socializare: