La 26 februarie a avut loc deschiderea solemnă a Centrului de deservire tehnică Panasonic cu confort sporit „Pass-Premium” situat pe adresa: or. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni, 45.

Statutul superior Pass-Premium fost acordat Centrului de Deservire ACO SERVICE ELECTRON, care pe parcursul celor 16 ani de activitate productivă a câştigat reputaţia de partener de încredere şi lider incontestabil în prestarea de deservire tehnică în Moldova. Centrul de deservire Tehnică ACO SERVICE ELECTRON a îndeplinit toate condiţiile pentru obţinerea înaltului statut Pass-Premium. Acesta este primul Centru exclusiv de deservire din Moldova căruia i s-a acordat o notă atât de înaltă din partea Companiei Panasonic.

La deschiderea solemnă au fost prezenţi reprezentanţii Companiei Panasonic, manageri de la alte centre de deservire tehnică, precum şi reprezentanţii celor mai mari Organizaţii Comerciale, presa şi reprezentanţi ai adminstraţiei oraşului.

Lucrul cu clienţii se va desfăşura în condiţii de confort sporit. O zonă spaţioasă pentru vizitatori, ingineri recepţioneri cu experienţă, informaţie pentru clienţi, consultare rapidă şi calitativă – sunt acei parametri care îi permit centrului de deservire să corespundă nivelului Premium.

Reparaţia aparatelor de fotografiat în timpul şi după expirarea perioadei de garanţie, reparaţia camerelor video digitale şi analogice, a faxurilor, televizoarelor, sistemelor home cinema, tehnicii de uz casnic şi multor alte obiecte va fi efectuată de specialişti calificaţi, care participă anula la cursuri de calificare profesională în cadrul unor treninguri specializate efectuate de compania "Panasonic" .

Un indice prioritar al centrului de deservire clasa Premium sunt termenele de executare a lucrărilor de reparaţie. Acestea fără îndoială vor surprinde plăcut vizitatorii. Posibilitatea de a face comandă de accesorii originale şi consumabile va sublinia o dată în plus siguranţa noului centru de deservire tehnică.

MD2012, Chișinau
str. Bănulescu-Bodoni, 45.
(+373-22) 22-40-35
(+373-22) 22-40-54
(+373-22) 23-86-06
E-mail: info@aco-service.md


www.aco-service.md