Invităm toţi amatorii de bucate gustoase şi sănătoase să se alăture Clubului culinar BOMBA. Special, cu ocazia zilei 8 Martie, în supermaketele BOMBA amplasate în centrele comerciale Grand Hall şi Shopping MallDova vor avea loc prezentări culinare ale aparatului multifuncţional de gătit cu aburi şi a cuptorului de pâine PANASONIC.

Готовь дома, как в ресторане вместе с Panasonic

Toţi vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă cum funcţionează cuptorul de pâine Panasonic SD-2501 şi aparatul multifuncţional de gătit cu aburi Panasonic SR-TMH18. Bucatele gustoase şi sănătoase pregătite cu ajutorul aparatului multifuncţional de gătit cu aburi, precum şi pâinea proaspătă vor fi un start reuşit pentru shopping-ul de sărbători.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a visat măcar o dată în viaţă la vase de gătit „inteligente”, care să gătească desinestătător, aşa cum scrie cartea. Visele devin realitate! Aparatul multifuncţional de gătit cu aburi este o „cratiţă modernă”, dotată cu un microprocesor special. Numărul său de funcţii vă va surprinde: cu ajutorul acestuia veţi putea înăbuşi carne şi legume, găti la aburi bucate sănătoase, fierbe terciuri şi chiar coace tarte. Aparatul multifuncţional de gătit cu aburi va fi soluţia ideală pentru amatorii de a mânca rapid şi gustos, pentru cei cărora nu le place să petreacă mult timp la aragaz sau pentru cei care, dimineaţa la trezire, doresc să aibă deja pregătită o porţie de mâncare caldă, pentru tinerele gospodine, precum şi pentru cei care nu prea au experienţă în ale gătitului.

Doriţi ca fiecare zi să vă alinte cu aroma de chifle cu gem aburinde la micul dejun, de pâine puhavă albă sau neagră la prânz şi cină, de baghetă crocantă pentru tartine pentru o duzină de oaspeţi? Gata! Nu mai este nevoie să mergeţi dis-de-dimineaţă la brutărie. E suficient să achiziţionaţi cuptorul de pâine şi să coaceţi pâine gustoasă şi proaspătă ori de câte ori aveţi nevoie!

Прийди и попробуй

Locul şi ora desfăşurării prezentării:
BOMBA Centrul Comercial Shopping MallDova
- 6,7 martie: ora de desfăşurare a prezentării 16:00 - 20:00; 8,9 martie: ora de desfăşurare a prezentării 12:00 - 16:00.
BOMBA Centrul Comercial Grand Hall - 6,7 martie: ora de desfăşurare a prezentării 16:00 - 20:00; 8,9 martie: ora de desfăşurare a prezentării 12:00 - 16:00.
E simplu să găteşti, atunci când utilizezi o tehnică de bucătărie corectă şi fiabilă. În supermarketele BOMBA veţi găsi aparate de gătit excelente şi moderne, la preţuri avantajoase, precum şi accesorii pentru acestea.

Urmăriţi ultimele noutăţi ale companiei pe paginile noastre din reţele de socializare:

 

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători:
(+373-22) 26-00-26
www.bomba.md