În fiecare zi compania BOMBA primște o sumedenie de scrisori, unde oamenii cărora nu le este indiferent față de problemele și nevoile celor din jur, cer ajutor fapt pentru care noi sunt foarte mulțumiți căci rețeaua supermarketelor BOMBA deschis și cu mare bucurie va acorda ajutor în măsura posibilităților celor care într-adevăr au nevoie de el.

Recent rețeaua supermarketelor BOMBA a lansat un proiect inedit ”Sprijinim la nevoie”, în cadrul căruia a fost acordat ajutor pentru trei familii.

Childrens

Acum, rețeaua supermarketelor BOMBA a primit o decizie importantă de a lărgi cercul de ajutor acordat și a dat start încă unui proiect social – ”Avem grijă de copii”, scopul căruia constă în acodarea ajutorului caselor de copii și centrelor de reabilitare.

În cadrul proiectului respectiv, în fiecare lună colaboratorii rețelei de supermarkete BOMBA vor vizita casele de copii și centrelor de reabilitare și vor aduce în dar copiilor cadouri astfel dăruindu-le căldură și speranță.

Rețeaua supermarketelor BOMBA este foarte recunuscătoare tuturor celor care hotărăsc să ceară ajutor penru cei care într-adevăr au nevoie de el, căci doar cu ajutorul Dvs. noi putem dărui zîmbetul și fericire copiilor.