Reţeaua de supermarketuri Nr. 1 în Moldova „BOMBA” îşi aniversează primul jubileu! 10 ani de succes pe piaţa electronicelor şi electrocasnicelor sunt un motiv excelent de a dărui clienţilor cadouri cu adevărat preţioase!

La 19 ianuarie, ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” or. Bălţi, a avut loc ce-a de-a opta extragere, sponsorul general al căreia a fost compania „LG”, în cadrul căreia au devenit cunoscuţi fericiţii deţinători ai automobilului Daewoo Matiz, maşinelor de spălat şi televizoarelor LCD a mărcii comerciale «LG». Participanţi la extragere au fost toţi cumpărătorii care au achiziţionat produse „LG” în sumă de cel puţin 300 de lei şi au completat cuponul de participare la tombolă. Exact la ora 12:00 angajaţii „BOMBA” au adus cupoanele de participare ale fiecărui magazin din reţea şi extragerea a început. Juriul obiectiv, din componenţa căruia făceau parte reprezentanţi ai societăţii, au avut grijă ca evenimentul să fie transparent, iar copiii au extras cupoanele norocoase.

Castigatorii a opta extragere

Primele 8 automobile şi-au găsit deja fericiţii posesori: Natalia Cocoş, Nicolae Coadă, Svetlana Postolachi, Valentina Mandric, Petru Selimiţan, Radu Pleşco, Gheorgeh Negura şi Iurie Eremia.

A cistigat automobile

Cea de-a noua extragere va avea loc pe 9 martie 2013, la ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău, şi a supermarketului „BOMBA” din or. Bălţi. Cumpărătorii care nu au câştigat în primele opt extrageri, continuă să participe la extragerile ulterioare.

Nu rataţi şansa de a achiziţiona electrocasnice şi electronice la cele mai bune preţuri şi de a deveni posesorul unui automobil nou de la reţeaua de supermarkete „BOMBA”!

Detalii cu privire la promoţiile desfăşurate, precum şi ultimele noutăţi din reţeaua de supermarkete BOMBA le puteţi afla pe paginile noastre oficiale din cadrul reţelelor de socializare. Adresele noastre:

Link for a facebook page

Link for a twitter page

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători: