Reţeaua de supermarketuri de electrocasnice Nr.1 din Moldova „BOMBA” îşi sărbătoreşte prima aniversare. 10 ani de prezenţă pe piaţa de electrocasnice şi electronice este un motiv perfect pentru a le dărui clienţilor cadouri cu adevărat preţioase.

La 9 martie, ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall, or. Chişinău şi în faţa supermarketului „BOMBA” din or. Bălţi a avut loc cea de-a 9-a extragere pentru automobilul Daewoo Matiz şi tehnică de uz casnic. Fiecare client care a făcut cumpărături în sumă de cel puţin 300 de lei şi a completat cuponul de loterie a devenit participant la extragere.

Победители 9 розыгрыша

Nouă automobile deja şi-au găsit fericiţii posesori: Natalia Cocoş, Nicolai Coadă, Svetlana Postolachi, Valentina Mandric, Petru Selimiţan, Radu Pleşco, Grigorii Negura, Iurii Eremia şi Victoria Patricheos.

Победители 9 розыгрыша

Atenţie! A zecea şi ultima extragere va avea loc la 25 mai, ora 12:00 în supermarketul „BOMBA” Grand Hall. Vor participa toate cupoanele începând cu cele datate cu luna mai 2012.