Pe 26 noiembrie, în viața sportivă a țării noastre a avut loc încă un eveniment important - Al treilea Turneu Mondial de Muay Thai, dedicat deschiderii panoului memorial, campionului mondial Ion Silivestru.

Rețeaua de supermarkete BOMBA nu a putut să treacă peste acest eveniment important, și pe poziția de sopnsor de onoare a acordat ajutor la desfășurarea turnirului, aducînd în dar învingătorilor premii foarte utile în acest gen de sport.

Deschiderea panoului de onoare, pe drept a fost încredințată celor mai apropiați oameni ai campionului – copiilor lui, care la rîndul său, au primit și ei cadouri de la rețeaua de supermarkete BOMBA:

În luptele crîncene s-au ciocnit sportivi nu doar din Moldova, dar și din Ucraina, Kazahstan și alte țări, demonstrînd pe terenul de luptă o adevărată iscusință, putere și bărbăție, au fopst pe merite decernați cu premii de la compania BOMBA, care și în continuare va susține evenimentele ce opteayă pentru un mod de viață sănătos și educarea celor mai bune calități în tineret.

Mai multe fotografii le puteți găsi pe paginile noastre din rețelele de socializare: