Vara este timpul concediilor, disctracţiilor, plecărilor la mare, iar BOMBA la rîndul său nu a putut să treacă cu vederea acest motiv perfect pentru a organiza cel mai văratic concurs şi evident de a premia cîştigătorii cu super premii.

De data aceasta, titlul concursului ”Hello Summer” vorbea de la sine despre tematica concursului. Fiecare doritor, trebuia să expună cea mai văratică şi colorată poză pentru analiza juriului să adune voturi, iar apoi să aştepte anunţarea cîştigătorilor, care la rîndul său au primit cadouri văratice inedite – aparate de ras şi epilatoare, iar primul care a încărcat poza Dumitru Butnari s-a ales cu un premiu special- un tricou de firma de la reţeaua de supermarkete BOMBA.

Concursul a avut loc simultan în două reţele de socializare, şi datorită acestui fapt numărul premianţilor a fost dublu, iar numărul pozelor participante a depăşit cifra de 500.

Cu mare greu, juriul a ales cîte 3 cîţtigători din fiecare reţea socială, care s-au dovedit a fi Olesea Saratura, Galina Rotaru, Dimitrasco Ion, Malai Lucia, Batrinac Tatiana, Cociu Diana
Felicitări!

Победители

Аlbumele cu poyele participanţilor a celui mai văratic concurs, dar şi ultimele noutăţi şi promoţii, le puteţi vedea pe paginile noastre :

FACEBOOK и Однокласскиники