Iarna nu e doar perioada de frig și sărbători de iarnă, dar și cel mai potrivit timp pentru procurarea unui congelator! Deoarece în rețeaua de supermarketuri Bomba sunt anunțate super reduceri la tot asortimentul de tehnică frigorifică.

 

 Pentru ce trebuie să procurăm un congelator aparte, daca în frigiderul contemporan este un compartiment aparte cu temperaturi scăzute? Răspunsul este simplu – congelatorul, e mult mai puternic și mult mai voluminos și vă va permite să faceți rezerve de produse pentru iarnă. În condițiile de majorarea prețurilor înainte de sărbători procurarea congelatorului este o investiție rezonabilă.

 Constructiv congelatoarele sunt de două tipuri: verticale și orizontale.

 

Bomba: Cele mai bune prețuri la tehnica frigorifică!

 

Congelatorul orizontal,( cufăr), se asemănă cu un frigider-ladă. De obicei în așa fel de congelatoare nu sunt compartimente separate, însă puteți congela bucăți mari de carne, fără ca să le tăiați pe bucăți mici. Dacă până acum nu aveți un congelator, vă recomandăm să vă gândiți la procurarea acestei unități utile. De exemplu congelatorul ladă, mare, Zarget cu volumul de 210 litri la doar 2999 lei.

 

Bomba: Cele mai bune prețuri la tehnica frigorifică!

 

Congelator vertical se aseamănă cu un frigider obișnuit, doar că în loc de polițe sunt sertare sau compartimente separate. Așa model poate fi ales,dacă plănuiți să congelați alimente incompatibile ca miros pește, fructe, carne, legume și altele. Ca exemplu, un congelator încăpător Indesit NOFROST la doar 6999 lei, va păstra produsele proaspete și vă va salva de la plecări inutile la magazin. 

 

Bomba: Cele mai bune prețuri la tehnica frigorifică!

 

O soluție ideală pentru o familie nu prea mare este un congelator nu scump Shivaki cu volumul 75 litri la doar 2499 lei, în care puteți congela orice produse proaspete. Fructe congelate și legume, acestea vor păstra pentru mult timp proprietățile sale nutriționale chear și după dezghețare nu își vor schimba gustul și aroma lor, la fel și vitaminele și microelementele, care se conțin în ele atunci cînd sunt proaspete.

 

Bomba: Cele mai bune prețuri la tehnica frigorifică!

 

Nu ratați șansa să procurați tehnica frigorifică la cele mai bune prețuridin țară! La BOMBA aveți un asortiment foarte mare!

Linia ferbinte a supermarketurilor BOMBA : (+373-22) 26-00-26.