Electronice și electrocasnice – sunt necesare dar totodată sunt și costisitoare produse. Ce să faceți dacă este o urgență să schimbați mașina de spălat rufe, frigiderul, televizorul sau toate odată!

Rețeaua de supermarketuri Bomba are grijă ca Dumneavoastră să aveți posibilitatea ca rapid și foro probleme să procurați electronicile necesare.

Avantajos: 6 luni este termenul optimal pentru creditare și nu va împovăra bugetul familiei. Nu plăți excedentare! Fără procente! Fără plata în avans! Nu pătiți pentru elecronice nici un leu în plus! Atunci câd primițe creditul nu achitați bani în avans, ceia ce vă permite să faceți achiziționarea acum dar să achitați mai trziu.

Rapitiditate: veți avea nevoie doar de buletin și de 30 min ca timp!

 

Bomba: Credit pentru ai noștri! 0-0-6!

 

LED TV LG cu diagonala de 81 cm doar la 25 lei per zi, Un frigider mare LG NoFrost doar la 42 lei per zi, Mașină de spălat rufe LG la 1000 de rotați la doar 33 lei per zi.

În rețeaua de supermarketuriBOMBA visul tău iubit devine realitate!

 

Bomba: Credit pentru ai noștri! 0-0-6!

 

Veți să cunoașteți mai multe despre credite, reduceri și cadouri? În supermarketurile BOMBA veți primi o consultație profesională deplină la orice întrebare.

Grăbițivă! Stocul de electronice la super ofertă este limitat

Linia ferbinte a rețelei de supermarketuri BOMBA: (+373-22) 26-00-26

Internet magazin BOMBA: (+373-22) 81­-18­-18