Sărbătorile de iarnă au trecut și au lăsat în spate, doar amintiri despre veselie, distracții și cadouri. Pentru unii sunt amintiri frumoase despre vacanța trecută, iar pentru alții sunt amintire de cheltuielile pe care le-au avut.

Rețeaua supermarketurilor Bomba a avut grijă ca bani să va ajungă pentru tot! Din 1 până în 28 februarie 2018 procurați rapid și fără a vă limita bugetul familial toate electrocasnicile necesare.

 

Bomba: Credit in februarie!

 

Avantajos: 6 luni este u termen ideal pentru creditare și nu va împovăra bugetul familial. Nu plătiți excedentare! Fără procente! Fără plata în avans! Nu plătiți în plus nici un bănuț pentru tehnica procurată! La primirea creditului nu sunteți nevoiți să achitați în avans nimic, ceia ce vă permite să procurați acum și să achitați mai târziu!

Rapid: de la Dumneavoastră este nevoie doar de buletin și 30 minute de tim liber!

 

Bomba: Credit in februarie!

 

 Rețeaua supermarketurilor Bomba nu doar vă ajută să procurți în credit electrocasnice, dar și vă bucură cu cele mai bune prețuri! Alegân un program de creditare avantajos de la băncile-parteneri, veți putea face cumpărăturile, la care visați de mult timp.

Linia Fierbinte pentru consumatorii rețelei de supermarketuri BOMBA : (+373-22) 26-00-26

Internet-magazin BOMBA: (+373-22) 81-18-18