În fiecare zi rețeaua de supermarketuri BOMBA vă face viața mai bună, oferindu-vă tehnologii de ultimă oră. Vă prezentăm noi modele de monitoare performante LG la cele mai atractive prețuri în toată țara! 

 

BOMBA: Prețuri ideale la monitoare LG

 

Monitoarele LG - demonstrează că noile tehnologii sunt indispensabile în viața omului modern. Acestea combină tehnologiile de vârf, oferindu-vă contrast, culori și procesare fără egal.

Pregătiți-vă să fiţi uluit de monitoarele LG, care oferă un control mai bun al luminozității, un contrast mai ridicat, claritate sporită şi mai multe detalii ale culorilor, precum şi un consum de energie mai eficient.

Pe site-ul BOMBA veți putea alege dintr-o gamă întreagă de monitoare PC: IPS, Curved, LED. Monitoarele LG au un șir de puncte forte:

-          Imagine clară;

-          Culorii vii și naturale;

-          Design stilat;

-          Unghi maxim de vizibilitate orizontală și verticală;

-          3D.

 

BOMBA: Prețuri ideale la monitoare LG

 

Posibilitățile unice ale monitorului LG IPS UltraWide, care poate fi achiziționat în magazinul BOMBA sunt demonstrate în noul clip „Around the Block” al renumitei trupe Pretty Lights.

 

 

Monitorul LG IPS UltraWide face ca filmele și jocurile să fie și mai reale. 
Claritatea dată de rezoluția Full HD și panel-ul IPS creează imagini clare indiferent de unghiul din care privești.

 

Rețeaua de supermarketuri BOMBA vă va ajuta să primiți plăcere de la lucru și odihnă în același timp să cheltuiți rațional banii. Noi vă propunem doar acele produse care vă vor simplifica viața și vor aduce în ea mai multă culoare.