Câștigă un automobil, procură electrocasnice la cele mai idele prețuri în țară și bucură-te de zeci premii valoroase – asemenea surprize a pregătit BOMBA pentru locuitorii Moldovei de Paști, dar și cu ocazia aniversării sale de 15 ani.

 

BOMBA: Participă la tombolă și câștigă un automobil

 

  BOMBA mereu știe ce anume trebuie să ofere clienților. În ajunul sărbătorilor de Paști, în perioada 3-30 aprilie, prețurile la televizoare, frigidere, mașini de spălat, dar și alte electrocasnice vor fi reduse până la 50%.

 

BOMBA: Participă la tombolă și câștigă un automobil

 

 De-a lungul timpului rețeaua de supermarketuri BOMBA păstrează titlul de „№ 1 în Moldova”. BOMBA este mereu în fruntea clasamentului cu cele mai atractive prețuri în toată țara. Procură televizorul Panasonic TX40DR400 cu o diagonală de 101 cm, cu o imagine incredibil de clară, calitate absolută și preț exclusiv de doar 6999 lei. Mai multe televizoare la super-prețuri puteți găsi pe www.bomba.md.

 

BOMBA: Participă la tombolă și câștigă un automobil

 

  Doar în BOMBA veți fi plăcut surprinși de cele mai mici prețuri în republică la frigiderele și lăzile frigorifice Westwood. Frigiderul Westwood MRF250, clasa A, cu o înălțime de 170 cm și o capacitate de 320 de litri îl puteți procura la un preț exclusiv de doar 3799 lei. Simplu în utilizare, acest frigider va deveni nu doar un simplu loc pentru depozitarea produselor, dar și un camarad de nădejde.

 

BOMBA: Participă la tombolă și câștigă un automobil

 

Tombola în care premiul cel mare va fi un super-automobil va avea loc pe 27 mai, ora 12:00, în Chișinău în fața Centrului Comercial Grand Hall, iar la Bălți în fața supermarketului BOMBA. La tombolă poate participa fiecare persoană ai cărei cumpărătură depășește 300 de lei și care a completat cuponul.

Visați să deveniți proprietarul unui automobil nou-nouț? Doriți să procurați electrocasnice la cele mai mici prețuri în țară? Atunci nu aveți decât să alegeți rețeaua de supermarketuri BOMBA.

*Detalii puteți afla la vânzătorii-consultanți.
**Stock limitat.

 

Magazin-online BOMBA

(+373-22) 81-18-18

im.bomba.md

 

Linia fierbinte BOMBA

pentru cumpărători:

(+373-22) 26-00-26

www.bomba.md