În ajunul noului an şcolar, rețeaua de supermarketuri BOMBA lanseazã campania anualã 'Curãnd la şcoalã'. Prețurile la tehnica digitalã şi computatoare sunt micşorate pânã la limitã.

Tradițional, pentru noulan şcolar BOMBA prezintã o serie de tehnicã IT, care este optimizatã exclusiv pentru elevi şi studenți dupã funcții şi preț. În cazul în care Dvs plãnuiți sã procurați o tabletã, un laptop sau un computator din 16 august pânã pe 17 eptembrie 2017, vã recomandãm insistent sã vizitați oricare din supermarketurile BOMBA unde ve-ți gãsi cu adevãrat cele ani mici prețuri.

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

Pentru un elev modern computatorul este un lucru  de neînlocuit. Acesta are de gãsit informații, de a crea prezentãri, însã filmele şi muzica  la fel sunt importante.  În cazul promoției lansate cu prilejul startului noului an şcolar, BOMBA ã pregãtit din timp computator personal la doar 4599 lei.:

Setul compus din:

  1. Monitor LED LG 19M38A;
  2. Procesor - RAM: 2 Gb, HDD: 320 Gb, CPU 2x2.16 GHz;
  3. Mouse şi  tastatura wireless Defender .

Nu ratați ocazia de a procura un computer superb pentru învãțãturã la un super preț.

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

a un laptop practic şi sigur la un preț accesibil? Atunci notebook-ul Asus X541NA-GO008 este alegerea perfectã! Design stilat, tastatura comodã şi display de 15.6 inci – un ajutor perfect la învãțãturã la doar 5999 lei.

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

Mai mult decât atât, BOMBA oferã un asortiment larg de dispozitive periferice Logitech – de la cele mai simple unde nu este nimic de prisos pânã la cele mai sofisticate, pentru gameri, de o calitate impresionantã. De exemplu tastatura wireless Logitech cu senzor pad, este poziționatã ca cel mai tare dispozitiv de gestionare a TV-ul dotat cu Smart tv. Fãrã schimbul bateriillor tastatura poate functiona în nut de 18 luni. Distanța de funcționare constituie 10 metri. Prețul modelului este de doar 999ei.

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

Numai în supermarketurile BOMBA, printerul color şi multifuncțional (printer-scaner-multiplicator) la doar 1099 lei. Compactul şi economicosul printer multifuncțional Canon PIXMA va tipãri referatul, va scana  fotografiile şi vã face copii.de.carte în secunde numãrate.! 

 

În cazul în care aveți nevoie sã tipãriți un volum mai mare de documente alb/negru atrageți atenția la   printer laser  Canon la doar 2399 lei!

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

Dar asta nu e tot! Cu prilejul noului an şcolar, toatã gama de tehnicã originalã Apple este disponibilã cu reduceri uimitoare. De exemplu  notebook Apple MacBook 12" doar la 30999 lei, Monobloc Apple iMac Retina 21.5"  doar la 27999 lei, MacBook Air 11.6" cu  o reducere fantasticã cum ezte expus la doar 21999 lei. Astfel de prețuri nu s-au mai vãzut.

 

Bomba: Curând la şcoalã!

 

Nu ezitați sã procurați noua tehnicã IT  pentru noul an şcolar la cele ani tari prețuri.

Linia fierbinte a rețelei de supermarketuri BOMBA: (+373-22) 26-00-26