În fiecare casă trebuie să fie un frigider, iar dacă sunteți în căutarea unui frigider care nu va produce zgomot și care se va înscrie în designul bucătăriei dumneavoastră – trebuie să veniți la BOMBA. Rețeaua de supermarketuri vă propune frigidere încăpătoare, econome și desigur la cele mai atractive prețuri.

 

Bomba: Frigidere noi Westwood la cele mai atractive prețuri

 

Frigiderul Westwood MRF250, clasa A, cu o înălțime de 170 cm și o capacitate de 320 de litri îl puteți procura la un preț exclusiv de doar 3999 lei. Simplu în utilizare, acest frigider va deveni nu doar un simplu loc pentru depozitarea produselor, dar și un camarad de nădejde.

„Zona de prospeține” dotată cu numeroase containere va păstra carnea, peștele, legumele, dar și mâncarea deja preparată într-o stare ideală. În fiecare compartiment al frigiderului sunt create condiții individuale de depozitare în așa fel încât produsele să păstreze valoarea lor nutritivă.

Dacă aveți nevoie de o ladă frigorifică, BOMBA vă propune Westwood MF200, clasa A+ cu un volum de 200 de litri la doar 3499 lei. Foarte comodă și încăpătoare pentru depozitarea legumelor, fructelor, cărnii sau a peștelui.

Cele mai bune electrocasnice la cele mai perfecte prețuri. Vă așteptăm în rețeaua de supermerketuri BOMBA.