La începutului anului 2013reţeaua supermarketelor BOMBA a aderat la un proiect indeit, creat de organizaţia obştească de caritate Clipa Siderală - „Adresele Bunătăţii ”.

Denumirea vorbeşte de la sine – BOMBA şi Clipa Siderală aduc bunătate celor care într-adevăr au nevoie de ea, acordînd ajutor familiilor vulnerabile şi cu mulţi copii.

În cadrul proiectului social respectiv, pe 10 aprilie reţeaua supermarketelor BOMBA în colaborare cu Clipa Siderală au vizitat familia Ungureanu, din satul Capriana, raionul Străşeni, în care locuiesc 17 copii.

Адреса добра

Organizatorii s-au împărţin în 2 grupe – Clipa Siderală şi-a asumat responsabilitatea de organizare a jocurilor şi competiţiilor între copii, umplînd ograda cu veselie şi azart, iar BOMBA la rîndul său a prezentat cadouri necesare fiecărei familii aşa ca: televizor, cuprot cu microunde, încălzitor de apă, fier de călcat, uscător de păr, praf de spălat, etc, aducînd o sinceră fericire mamei copiilor – Maria.

Адреса добра

În continuare, fiecare lună BOMBA va vizita Adresele Bunătăţii şi va acorda ajutor celor, care într-adevăr au nevoie de ea.

Împreună putem face această lume mai bună şi ajuta pe fiecare!