Deja a treia lună, proiectul indeit al rețelei de supermarkete BOMBA ”Sprijinim la nevoie” pășește pe meleagurile țării. În cadrul proiectului respectiv este oferit ajutor familiilor care într-adevăr au nevoie de el.

În luna iunie, colaboratorii companiei BOMBA au venit în vizită în satul Boșcana, din raionul Criuleni, la familia Delimarschi. Familia prietenoasă și unită este compusă din 4 fetițe și tatăl lor – Mihai, care la rîndul său fiind un muncitor bun și un tată iubitor.Conform frumoasei tradiții colaboratorii companiei nu au venit cu mîinile goale, ci din contra au adus un ajutor foarte mare familiei, astfel dăruindu-le bunătate și speranță în ajunul Sfintei Sărbători de Înălțare.
De data aceasta, compania BOMBA a adus în dar familiei tehnică de primă necesitate, pentru ca măcar cît de puțin să facă viața tatălui și a fetițelor mai ușoară: frigider, mașină de spălat, aragaz, cuptor cu microunde, televizor, ceainic electric, foen și un set de vase. Evident, o adevărată sărbătoare de familie nu putea să treacă fără jucării, dulciuri și fructe, care au completat perfect atmosfera de sărbătoare.Încă o bunătate, încă o fericire dăruită, încă o speranță de la compania BOMBA pentru cei ce într-adevăr au nevoie de ajutor. Proiectul rețelei de supermarkete BOMBA ”Sprijinim la nevoie” pășește prin șară cu pași mari și siguri și în continuare va oferi ajutor familiilor și copiilor care într-adevăr au nevoie de el, căci numai împreună vom putea face această lume mai bună.

Pozele în rezoluție mare le puteți viziona pe paginile noastre din rețelele de socializare:
FACEBOOK
ODNOKLASSNIKI