Pe 22 aprilie BOMBA a sărbătorit Ziua Mondială a Pămîntului. Această zi este dedicată pentru a reaminti oamenilor despre toate catastrofele ecologice care au avut loc, o zi cînd fiecare om poate medita asupra faptului cum poate el contribui la rezolvarea problemelor ecologice.

Ziua Mondială a Pămîntului – nu este o sărbătoare simplă, dar într-adevăr o sărbătoare mondială, ce are loc sub egida oranizației ONU. Evident, față de această sărbătoare nu a rîmas indiferentă și compania BOMBA.La amiază, angajații companiei s-au adunat într-o zonă de parc a Chișinăului, și luînd pachete și mănuși au pornit să colecteze gunoiul din zona respectivă. Peste o jumătate de oră, pachetele au fost pline, dar numărul lor în locul unde ele au fost stocate se mărea considerabil.

La finele evenimentului, a fost colectată o cantitate enormă de deșeuri și curățată o zonă mare a parcului.

Rețeaua supermarketelor BOMBA și în continuare va participa activ în proiecte sociale ce țin de ocrotirea mediului ambiant și speră mult că așa un exemplu vor urma și alții, pentru că doar împreună noi vom face orașul nostru drag mai curat. Albumul cu pozele a acestui eveniment și alte noutăți și promoții a companiei, le puteți vedea pe paginile noastre din rețele de socializare: