0

Nu ai nici un produs in cos.

0
   
Newsletter

Curs valutar

Banca Nationala a Moldovei

val.   curs
Reţelele sociale
Grăbeştete să cumperi!

Regulile de livrare a produsului în cadrul internet-magazinului

Regulile de livrare
La procurarea produsului în internet-magazinul „Bomba” în valoare de 999 de lei, livrarea în limitele oraşului Chişinău se realizează gratuit (pînă la postul poliţiei rutiere sau a semnului rutier care indică denumirea oraşului, unde nu este postul). Preţul livrării produsului comandat în valoarea egală sau mai mică de 999 de lei este de 60 de lei. Suma pentru livrare se achită curierului.
Termenul de livrare.
După înregistrarea comenzii, dumneavoastră veţi fi contactat de managerul internet-magazinului pentru a stabili timpul comod pentru dumneavoastră pentru livrare. Livrarea produsului se realizează în următoarele intervale de timp: de la 10-00 pînă la 15-00 sau de la 15-00 pînă la 19-00 (în afara zilei de duminică).
Livrarea în limitele Chişinăului se realizează timp de 12 ore după înregistrarea comenzii (în afara zilei de duminică). Produsele comandate pînă la orele 13-00 se livrează în aceeaşi zi, în caz contrar, livrarea va avea loc în prima parte a zilei următoare.
Comenzile înregistrate în a doua jumătate a zilei de sîmbătă sau duminica se livrează luni.
Ridicarea produsului pe scări.
Ridicarea produsului pe scări, la existenţa ascensorului, este gratuită. În cazul lipsei ascensorului, sau la imposibilitatea ridicării produsului cu ajutorul ascensorului, ridicarea produsului pînă la primul etaj este gratuită, iar pentru fiecare etaj următor, preţul este 10 lei, frigider – 20 de lei (fiecare unitate). Excepţia constituie frigiderele de tipul „Side by side”, preţul cărora este de 30 de lei pentru fieare etaj.
În cazul în care tehnica nu încape în uşă, demontarea acesteia nu se realizează de angajaţii serviciului de livrare.

Anexă

În cazul absenţei dumneavoastră la adresa şi în timpul indicat, la un acord repetat se realizează încă o livrare a produsului procurat, dar nu mai devreme de ziua următoare după achitarea de către client a 100 de lei (în calitate de compensare pentru livrarea repetată).
Stimaţi cumpărători, asiguraţivă de componenţa produsului şi lipsa de deteriorări. Angajatul, care realizează livrarea, este obligat să completeze şi să vă acorde talonul de garanţie pentru produsul procurat.
La constatarea unor deteriorări exterioare, dumneavoastră aveţi dreptul să refuzaţi primirea produsului şi să cereţi schimbarea acestuia.

Stimaţi cumpărători, asiguraţivă de componenţa produsului şi lipsa de deteriorări. Angajatul, care realizează livrarea, este obligat să completeze şi să vă acorde talonul de garanţie pentru produsul procurat. Vă atragem atenţie asupra faptului că instalarea şi conectarea aparatului de uz casnic nu se efectuează de angajatul serviciului de livrare!

Instalarea aparatului de uz casnic se realizează de specialistul calificat a centrelor de servicii autorizate.

Dacă aveţi întrebări referitoare la livrare sau la recepţie individuală, dumneavoastră puteţi în orice moment să apelaţi numărul (+37322) 83-60-25: de la 9-00 pînă la 18-00 (duminica- zi de odihnă), sau să scrieţi pe adresa electronică: im@bomba.md

Vă dorim cumpărături reuşite!