0

Nu ai nici un produs in cos.

0
   
Newsletter

Curs valutar

Banca Nationala a Moldovei

val.   curs
Reţelele sociale
Reducerea de 5% la procurarea online

Procurarea online e profitabilă

Executînd o cumpărătură pe site-ul internet-nmagazinului, dvs economisiţi bani şi timp. Achitînd cumpărăturile prin intermediul cardului de credit Visa Electron sau MasterCard, pe site, sau la primirea mărfii de la curier, dvs veţi primi o reducere de 5%. Aceasta este o modalitate ideală de a face cumparatura mai profitabilă.

Visa Elecrton, MasterCard

Noi garantăm siguranţa cumpărăturilor. Site-ul nostru suportă programele moderne de securitate a sistemelor de achitare de frunte.

Important!

La livrarea produsului trebuie de prezentat card, care atestă faptul că dvs aţi realizat achitarea produsului online sau să achitaţi produsul prin terminalul mobil al curierului. Prezenţa deţinătorului cardului nu este obligatorie. Internet-magazinul „BOMBA” nu primeşte carduri virtuale spre achitare.

La anularea poziţiei sau a comenzii (sau la anularea comenzii în general), returnarea banilor are loc în decursul a paisprezece zile. Pentru a returna banii, dvs trebuie să trimiteţi o notificare scrisă referitor la acest fapt pe e-mail: im@bomba.md. Returnarea banilor are loc numai pe cardul clientului.

Condiţiile de oferire a reducerilor

  • Reducerea se oferă numai pentru produse, care sunt desemnate prin semnul special „primeşte 5% reducere la achitarea online”.
  • Reducerea se oferă numai la livrarea în limitele or.Chişinău.
  • Reducere nu se oferă la o achitare în avans la procurarea în credit.
  • Reducerea nu se oferă la achitarea cu card plastic prin intermediul terminalului mobil la trecerea cardului dat de curier.

5% Скидка!