0

Nu ai nici un produs in cos.

0
   
Newsletter

Curs valutar

Banca Nationala a Moldovei

val.   curs
Reţelele sociale
Wi-Fi gratuit

Reţeaua de magazine „BOMBA”, în parteneriat cu compania de telecomunicaţii „Starnet”, propune consumatorilor săi reţea fără fir de conectare gratuită la Internet prin intermediul tehnologiei Wi-Fi.

Acesta este cea mai simplă şi ieftină metodă de conectare la Internet de pe telefonul mobil prin conectare la reţeaua Wi-Fi. În deosebi, dacă reţeaua este gratuită.

Wi-Fi gratuit

Orice vizitator al magazinului „BOMBA”, care se află în aria de acoperire a reţelei Wi-Fi şi are dispozitiv de conectare, dotat cu adaptorul Wi-Fi (notebook, calculatorul de buzunar personal sau smartphone), poate să utilizeze serviciul oferit şi să simtă avantajele acestuia.

Wi-Fi (Wireless Fidelity) – tehnologia de transmitere radio a datelor standardului IEEE 802.11x, care este folosită pentru crearea reţelei fără fir pentru conectare la Internet şi transmitere de date.

Wi-Fi gratuit

Prin intermediul serviciului Wi-Fi de la „BOMBA”, dumneavoastră primiţi ocazia să vă conectaţi la Internet şi să vă deplasaţi în limitele zonei de acţiune hot-spot. Pentru aceasta, notebook-ul dumneavoastră, CP sau smartphone trebuie se fie echipat cu modulul Wi-Fi sau să fie suportatorul tehnologiei Intel Centrino. Conectarea gratuită se realizează cu viteza de la 2Mb/sec şi mai mult (în dependenţă de distanţa la care vă aflaţi de la punctul de acces).

Reţeaua fără fir este compatibilă cu standarde Wi-Fi 802.11b/g (11-54 Mbps).


Wi-Fi gratuit