• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Vara intră în drepturile sale, iar compania LG vine cu o super inovatie - aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL. În condițiile actuale, este nevoie mai mult ca niciodata, de aer curat și purificat în încăperi, iar compania LG vine în ajutor.

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

Aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL este un echipament modern, de înaltă calitate, cu un set de caracteristici tehnice impresionante și funcționalitate largă. Monitorizarea consumului de energie, zgomot redus, control prin intermediul WI-Fi sunt doar câteva dintre caracteristicile LG DUALCOOL care vor contribui la răcirea camerei în zilele fierbinți de vară.

Tehnologia Inverter Compressor reglează în mod constant viteza compresorului, pentru a menține nivelurile de temperatură dorite. Totodată, DUAL Inverter Compressor™ cu frecvență a intervalului de funcționare proiectată pentru a reduce consumul de energie, permite să se economisească până la 70%  față de un compresor obișnuit.

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

Noul LG DUALCOOL are caracteristici suplimentare, care constitue un set de avantaje în fața concurenților: curățarea automată care previne dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului pe schimbătorul de căldură,  modul hibernare confort asigură cel mai confortabil mediu pentru somn, tehnologia Jet Dry pune pe primul loc dezumidificarea zonelor cu niveluri ridicate de umiditate iar funcția 4 Way Auto Swing reglează fluxul de aer, în funcție de mediul înconjurător.

Aparatul de aer condiționat LG DUALCOOL dispune de un design elegant și subțire. Utilizatorii pot regla lamela gurii de evacuare în 6 poziții prestabilite disponibile. Deasemeni, senzorul PM 1.0 asigură detectarea în timp real a prafului extrem de fin și afișează în mod intuitiv compoziția aerului folosind patru culori.

Noul LG DUALCOOL - vara nu este doar despre căldură.

 Aparatele de aer condiționat LG sunt proiectate pentru o instalare mai simplă și mai eficientă, indiferent de locul de instalare și de numărul de persoane implicate în procesul de instalare.


LG HOM-BOT - робот-пылесос, который не оставит без внимания ни один угол вашего дома, благодаря диаметру 34 см, высоте 8.9 см и удлинённым до 7 см щёточкам у пыли шансов не останется.

27.04.2020

Весна уже громко стучится в наши двери и одевает нас в бело-красные наряды, в соответствие с его праздниками. Всей семье хочется выглядеть великолепно, а с этим поможет добрый друг всех гардеробов - LG Styler.

24.04.2020

Atitudinea consumatorilor față de produsele Acer poate fi descrisă în două cuvinte: „ieftin și bun”. Însă, tocmai aceasta este concepția greșită.

24.03.2020

23 февраля уже стучится в наши дома, а вы все еще думайте, как удивить своих мужчин? У компании LG есть решения. Супер - интересные функции нового телевизора OLED LG привлекут внимания не только представителей сильного пола, но и станут украшением любого

20.02.2020