Sincerele felicitari primului participant la promotia Philips. Procurind placa ceramica pentru par Philips, Irina a cistigat aparat de cafea Saeco.

First winner

Procurind tehnica Philips in suma de la 899 lei, puteti deveni posesor a unui din multele premii : casti Philips, fier de calcat Philips, uscator de par Philips, placa Philips sau aparat de cafea Saeco.

First winner

Detalii cu privire la toate ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă, precum şi cele mai recente noutăţi din reţeaua de supermarketuri BOMBA, le găsiţi pe paginile noastre oficiale din cadrul reţelelor de socializare.

Adresele noastre:

Click pentru a trece la FACEBOOK

Click pentru a trece la TWITTER

Toţi cumpărătorii care efectuează cumpărături în reţeaua de supermarketuri „BOMBA” devin participanţi la promoţia jubiliară „10 ANI ÎMPREUNĂ! 10 AUTOMOBILE CADOU!” Participant la promoţie va deveni fiecare cumpărător care va achiziţiona tehnică de uz casnic Gorenje în sumă de cel puţin 300 de lei şi va completa cuponul de loterie.

Primele cinci automobile şi-au găsit deja fericiţii posesori: Natalia Cocoş, Nicolae Coadă, Svetlana Postolachi, Valentina Mandric şi Petru Selimiţan.

Cea de-a şasea extragere, sponsorul general al căreia este compania „Gorenje”, va avea loc pe 15 decembrie, la ora 12:00, în faţa supermarketului „BOMBA” Grand Hall. Cumpărătorii care nu au câştigat în primele cinci extrageri, continuă să participe la celelalte cinci extrageri până la sfârşitul anului.

Linia fierbinte a
reţelei de supermarketuri “Bomba”
pentru cumpărători: