Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
TUBE
Stații de călcat cu aburi Bosch
Combinaţia perfectă de putere, confort și siguranță. Experimentează funcționarea ușoară și siguranța la călcatul rufelor.
LG OLED TV
Efect de imersiune inegalabil! Cu acest dispozitiv, veți simți întotdeauna că vedeți exact ceea ce a intenționat creatorul.
Laptop HP 250 G6
Se concentrează pe cei care caută un instrument de lucru sau multimedia. Are totul pentru o muncă confortabilă de birou, precum și pentru odihnă la un film sau lectura preferată.
Mașini de spălat LG cu încărcare dublă TWINWash
LG TWINWash este o linie de mașini de spălat care vă permit să încărcați simultan două tipuri de rufe.
Compania Bomba

Compania Bomba – este lider pe piața Moldovei în comercializarea electronicii și electrocasnicilor. Noi cunoaștem cât de rapidă este viața și cât de important este să reușiți totul. În timp ce Dumneavoastră lucrați și vă ocupați de carieră, creșteți copii și realizați visuri, noi mereu suntem aproape la un pas, un clik, sau sunet.

Mai mult de 20 ani, împreună cu Dumneavoastră, noi am deschis 31 de magazine în 20 de orașe ale Moldovei, și am făcut dintr-un vis o realitate. Acasă, la serviciu, într-o cafenea sau avion, procurați electronice în internet magazinul www.bomba.md și ridicațile la cel mai apropiat magazin al rețelei.

Principalul factor în lucrul rețelei de supermarketuri Bomba – este de a face procesul de procurare confortabil: să vă propunem anume aceia de ce aveți nevoie la super preț, să vă deservim la cea mai înaltă calitate. Să vă uimim cu cele mai bune promoții.

În magazinele noastre puteți beneficia de cele mai bune condiții de creditare, oferite de băncile parteneri, cu care rețeaua supermarketurilor Bomba colaborează de ani buni. Cumpărături plăcute!