Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Iaurtul natural nu conţine lapte praf, gelatina si chiar zahar. Din păcate, în zilele noastre este foarte dificil să găsim pe rafturile magazinului un iaurt adevărat și delicios.  Dacă totuşi doriţi să încercaţi ce gust are un iaurt de casă, care este curat și sănătos, atunci aparatul pentru iaurt vă vine în ajutor.

Ce putem prepara cu ajutorul aparatului pentru iaurt?

La prima vedere, se pare că este un aparat destul de inutil, dar la o examinare mai detaliată devine clar că el poate fi folosit, de asemenea, pentru pregătirea laptelui fermentat , chefirului, smântânîi şi altor băuturi. Un plus incontestabil al acestui dispozitiv este pregătirea uşoară a produselor lactate, precum şi faptul că aveţi posibilitatea să le stocaţi direct în aceleași borcane, unde a avut loc procesul de fermentare. Poate singurul dezavantaj este faptul că aproape toate aparatele sunt de mărimi destul de mici și iaurtul delicios repede se termină.

Ce trebuie să luăm în considerare când cumpărăm un aparat pentru iaurt?

  1. Este mai bine să luați borcane din sticlă, cel puţin, puteţi fi siguri că, în procesul de încălzire a laptelui, substanţele nocive din plastic nu sunt absorbite în iaurt.
  2. Mai multe modele sunt echipate cu un cronometru cu auto - deconectare sau cu semnalul sonor, care vă permite să alegeţi timpul necesar de pregătire a iaurtului şi să preluați controlul asupra acestui proces, de aceea mai bine este să atrageți atenția la aparate pentru iaurt anume de acest fel.
  3. În multe aparate pentru iaurt există funcția de amânare a START-ului, țăvi pentru drenarea zerului, polonic pentru măsurare,  borcane cu data expirării termenului de valabilitate şi chiar o carte cu rețete drept cadou, ceea ce, incontestabil, este destul de important în alegerea dispozitivului.

Ce reprezintă acest dispozitiv?

 Aparatul pentru iaurt este un mic recipient rotund sau dreptunghiular, cu un capac transparent și pereți groși. Pereții sunt izolați termic pentru a susține condițiile optime de temperatură,  necesare pentru maturarea laptelui fiert, în care se adaugă lactobacterii. Aparatul standard este de 5-7 cupe mici care sunt plasate într-un singur recipient mare (în unele modele, nu există cupe și există un singur recipient pentru iaurt). Pentru pahare există capace. Dispozitivele lucrează de obicei prin intermediul rețelei electrice.

În concluzie, dacă iubiți produsele lactate fermentate, le consumați zilnic, atunci aparatul pentru iaurt este o alegere perfectă pentru Dvs! Cu ajutorul lui veți putea îmbogăți și ieftini rația zilei.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Pentru a arăta îngrijit în fiecare zi oamenii utilizează un aparat destul de simplu care se numește generator de aburi pentru călcat. Cu ajutorul lui putem călca hainele noastre și ca rezultat dintr-o haină neatrăgătoare să primim una atractiva.

30.11.-0001

Contrar convingerilor populare, termos-ul poate stoca nu numai băuturi calde, ci și cele reci, deoarece temperatura va fi menținută la aproximativ același nivel de mult timp, indiferent de semnul său. Contrar convingerilor populare, termos-ul poate stoca

30.11.-0001

Este dificil să găsim o persoană care nu iubește ceaiul, mai ales în timpul rece. În fiecare bucătărie trebuie să fie un dispozitiv minunat care se numește fierbător de apă sau ceainic. Sarcina noastră este de a afla ce ceainic este cel mai bine de ales.

30.11.-0001