0
0
/
/
/
Procură elecrtrocasnice Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirpool de la 4999 lei și participã la loteria momentanã cu primii de un million lei!
Procură elecrtrocasnice Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirpool de la 4999 lei și participã la loteria momentanã cu primii de un million lei!

În perioada 2 decembrie -31 decembrie 2019, în reţeaua magazinelor Bomba se desfăşoară promoţia

«Procură elecrtrocasnice Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirpool  de la 4999 lei și participã la loteria momentanã cu primii de un million lei!»

 

Condiţiile promoţiei:

La procurarea unei unități de electrocasnice Indesit, Hotpoint - Ariston, Whirlpool de la 4999 lei, cumpărătorul participă la loterie momentană cu premii de valoare: carduri de cadou 200, 300, 500 lei, aragaze, mașini de spălat rufe, frigidere Indesit, Hotpoint - Ariston Whirlpool. De asemenea, cumpărătorul completează un cupon pentru participarea la tragerea automobilului KIA Picanto, care va avea loc pe 18 ianuarie 2020, 12:00 lângă CCA GrandHall.

 

  • Promoţia este valabilă până la epuizarea fondului de premii, cantitatea cadourilor este limitată.
  • În decursul promoţiei, creditul sau bonus cardul NU FUNCŢIONEAZĂ (cumpărătorul are dreptul de a alege – să participe la promoţie, sau să folosească creditul sau bonus cardul);
  • La promoţie participă numai persoanele fizice.  Condiția principalã pentru ridicarea premiului este posibilitatea organizatorului de a fotografia câştigãtorul împreunã cu premiul. Pe lângã acestea, la necesitate de a prezenta acte de identitate pentru proceduri interne ale organizatorului.
Instalarea tehnicii
Pentru ca tehnica să funcționeze fără eșec,este importantă instalarea corectă. Aveți încredere în profesioniști!
Aflați mai multe
Livrare
Nu ridicați greutăți! Vom livra la domiciliu și vom ridica la etaj.
Aflați mai multe
Bomba Centru de Servicii
Orice se poate întâmpla cu tehnica. Aduceți, vom vedea, vă vom oferi o soluție, o vom lua în reparație.
Aflați mai multe
Elaborarea siteului - ilab.md
CURS VALUTAR 09.08.2020
Banca nationala a Moldovei
Валюта Курс
MDL
USD
EUR
UAH
RUB
RON
Подписка прошла успешно!