Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

A ține în ordine propriul gazon este o sarcină importantă pentru fiecare persoană care deține o casă sau fazendă. Pentru a face acest lucru, cel mai des utilizăm mașina de tuns iarba, un instrument de neînlocuit. În zilele noastre ele au devenit atât de populare încât există deja sute de modele care diferă prin caracteristici tehnice. Articolul nostru vă va ajuta să alegeți modelul potrivit pentru dvs.

 

Tipuri de mașini de tuns iarbă

 

  • Mașina de tuns iarbă este un instrument pentru grîdină care se deplasează pe roți de dimensiuni medii și care are putere pentru cosirea gazonului pe un teren uniform.
  • Trimmer-ul este un mecanism de putere redusă, destinat pentru deplasarea în mâini, constând dintr-un element de tăiere, o tijă și un motor. Trimmer-ul este utilizat când este necesar să se taie iarba pe o suprafață neuniformă și în locuri greu accesibile. Acest dispozitiv este de obicei folosit pentru procesarea unor suprafețe relativ mici sau în locurile în care mașina de tuns iarba nu poate trece.
  • Motocoasa -  este o versiune mai puternică și mai fiabilă a trimmer-ului. Este folosit pentru cositul ierbii înalte și pentru cositul pe suprafețe neuniforme. Poate fi folosită ca instrument principal pentru întreținerea docului dacă nu este posibilă utilizarea mașinii de tuns iarba, dar, deoarece cositul este efectuat manual și este neuniform, nu se potrivește pentru utilizarea pe gazon.

 

 

Ce trebuie să luați în considerare înainte de cumpărare?

 

1. Tipul de coș - colector de iarbă

Acesta este un loc special, în care se adună toată iarba tăiată când lucrați cu o mașină de tuns iarbă. Poate să fie realizat din plastic și dintr-o țesătură specială sintetică. În colectorul de iarbă din plastic iarba se trombează mai strâns. Dar, acest colector este destul de greu, iar gradul de umplere poate fi estimat doar printr-un indicator special. Țesătura sintetică este mai ușoară, dar iarba se trombează mai rău. Prin urmare, dacă lucrați mult timp, este mai bine să alegeți un coș colector de iarbă din țesătură sintetică, ca să nu vă fie greu.

 

2. Forma mânerului

Mânerul obișnuit în formă de U, fără acoperire moale, este varianta cea mai simplă, puteți lucra cu el dar veți simți incomodități: mânerul nu este cel mai comod, iar nivelul vibrațiilor transmise mâinilor este maxim. Este mai bine atunci când există o îndoire și când puteți să țineți mâinile pe parcursul muncii mai vertical - din punct de vedere al confortului este o variantă mai atractivă. Dacă este atașat un capac de protecție este și mai bine!

 

3. Parametrii de tunsoare

Sub parametrii de tunsoare se înțeleg lățimea și înălțimea, luând în considerare reglarea celui din urmă parametru. Cu cât motorul este mai puternic, cu atât mai mare este probalitatea că instrumentul va tăia o bandă mai largă a gazonului într-o singură trecere. Dacă procesul de măsurare a înălțimii gazonului  pare prea complicat, achiziționați o mașină de tuns iarbă cu regulare centralizată. Este mai scumpă, dar mult mai convenabilă. E bine dacă puteți conecta dispozitivul la un "aspirator de grădină". Acesta va colecta frunze căzute și resturi mici. Acest lucru este, de asemenea, foarte convenabil!

 

 

Fără o mașină de tuns iarbă bună, nu poate trăi nici un proprietar de fazendă. Acum știți cum să cumpărați cel mai bun dispozitiv. Pentru toate întrebările  vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001