• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Pentru a obține o adevărată plăcere din joc, trebuie să cumpărați controlori de joc. Ce sunt controalele jocului, despre ce sunt diferite? Acest articol este conceput pentru a vă ajuta să vă dați seama.

 

Gamepad-ul

Gamepad-ul este perfect pentru fanii simulatoarelor de jocuri și jocurile de luptă. În plus, gamepad-ul vă va permite să vă jucați cu prietenul dvs. De exemplu, un jucător poate folosi tastatura, al doilea joystic-ul.

Atunci când alegeți un gamepad, acordați atenție în primul rând tipului de conexiune. Dispozitiv de cablu nu trebuie să fie reîncărcat, este mai ieftin și, de obicei, are o greutate mai mică decât omologii fără fir (din cauza lipsei bateriilor). Cu toate acestea, firul poate provoca neplăceri atunci când se joacă cu o altă persoană. Ce nu se poate spune despre joystick-ul fără fir . Dispozitivul vă permite să jucați oriunde în cameră: principalul lucru este că vă aflați în raza de acțiune a semnalului. Este perfect dacă joystick-ul este echipat cu vibrații. Realizarea feedback-ului vă ajută să simțiți mai bine ce se întâmplă în joc.

 

 

Volanul pentru jocuri

 

Volanul este obligatoriu pentru fanii simulatoarelor. Acest manipulator va oferi un control precis al mașinii și o imersiune completă în joc.

 

Volanul trebuie să stea bine în mână. De aceea vă recomandăm să renunțați la modelele din plastic și să preferați modelele cauciucate sau din piele.

 

Un parametru important este unghiul e rotație a volanului. Astăzi, unghiul de rotație al unui volan bun este de 180 °. La unele modele, această cifră variază de la 240 ° pînă la 270.Totuși, unghi mare - nu este nici un avantaj nici un dezavantaj: este mai degrabă o anumită caracteristică.

 

În cele din urmă, acordați atenție fixării volanului. Dacă dispozitivul este atașat cu ajutorul ventuzelor, acesta nu trebuie să fie cumpărat. Acordați atenție elementelor de fixare fiabile, care vor asigura fixarea strânsă a volanului pe suprafața mesei.

 

 

Concluzii

 

Manipulatoarele pentru jouri sunt dispozitive care sunt proiectate pentru a face jocul cât mai realist. Gamepad-ul este ideal pentru simulatoare sportive și jocuri de lupte; el permite ca doi oameni să se joace unul împotriva celuilalt. Volanele vor fi apreciați de fanii simulatoarelor de curse. Mult noroc în alegerea dvs!

 

 


În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018, la procurarea mașinii de spălat rufe Indesit, Ariston, Whirpool beneficiază de un un card cadou de 500 lei, 1000 lei, 2000 lei!

30.11.-0001

În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018 la procurarea mașinii de spălat rufe sau frigiderului Indesit, Ariston, Whirpool beneficiați de un card cadou!

30.11.-0001

O unitate mare de sistem, monitor, mouse, tastatură, difuzoare și o grămadă de fire necesită mult spațiu în apartamentul dvs.? Laptopul va rezolva problema cu ușurință și cu grație.

30.11.-0001

Monitorul poate fi cu siguranță numit cea mai importantă parte a unui computer personal. De dimensiunea și calitatea imaginii depind cât de confortabil este de a juca jocuri, de a viziona filme sau de a lucra zilnic în birou.

30.11.-0001