• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Multe gospodine și până în zilele de azi calcă pe mese obișnuite de bucătărie, iar unele dintre ele reușesc să facă acest lucru chiar și pe podea. Dar mai convenabil și mai ușor este să achiziționați o masă de pentru călcare. Cum să alegeți corect acest dispozitiv, veți afla din articolul nostru.

 

Tipuri populare de mese de călcat

 

1.  PAL (placa aglomerată din lemn)

Cea mai ieftină versiune a bazei pentru masa de călcat, dar nu vă grăbiți să alegeți placajul ca material, deoarece acesta este foarte ieftin și se sparge repede, se deformează, ceea ce provoacă scârțâire în timpul călcatului. Plăcile realizate din astfel de material sunt grele și extrem de instabile.

 

2. Masă-tumbă

Acest tip de mese de călcat este considerat unul dintre cele mai potrivite pentru apartamentele mici, deoarece este o versiune compactă a mesei de călcat obișnuite. Tumba are dimensiuni mici și include trei uși. Prima ascunde suprafața de călcat în spatele acesteia. A doua și a treia se înclină și reprezintă polițe pentru rufe și un suport sub fier.

 

3. Sistemul de călcat

Masa de călcat și fierul din acest sistem sunt un întreg, în ciuda acestui lucru - cablul din fier este lung, ceea ce permite utilizarea acestuia la 100%. Masa de călcat are funcțiile de suflare și resuflare a aerului. Pentru a efectua aceste funcții există un ventilator special. Funcția de resuflare formează ceva asemănător cu o pernă de aburi, ceea ce este ideal pentru călcarea materialelor delicate și elimină strălucirea pe țesăturile întunecate.

 

 

Criterii de alegere

 

1. Ușurință

Cel mai des de masa de călcat se folosesc fetele. Prin urmare, pentru a muta masa de călcat prin apartament, pentru a o stabili și a o pune undeva, ea nu ar trebui să fie prea grea.

 

2. Stabilitate

Placa de călcat nu trebuie să se miște în nici un fel și să se îndoaie din cauza mișcărilor sau sub greutatea fierului. Dacă masa de călcat se mișcă cumva, aceasta vă va aduce numai emoții negative.

 

3. Zona pentru călcat

Dacă locuiți într-un apartament care nu vă permite să cumpărați o masă de călcat mare, atunci veți dori să cumpărați o masă care va fi compactă. Dar țineți minte că atunci când alegeți o masă de călcat, confortul călcatului joacă un rol decisiv. O dimensiune mică a zonei de călcat va cauza numai neplăceri. Când călcați pe o masă  scurtă și îngustă, va trebui să vă întoarceți și să vă mutați, ceea ce va afecta calitatea călcatului.

 

4. Compactitate în formă strânsă

După călcare, masa de călcat se strânge și se pune într-un loc în care nu va deraja pe nimeni. Evident că în formă strânsă ea trebuie să fie compactă și să nu ocupe mult loc.

 

5. Acoperirea mesei de călcat

Cu siguranță, acoperirea mesei de călcat nu ar trebui să ardă și ar trebui să fie relativ ușoară, ca să nu aveți nevoie să cumpărați o husă suplimentară pentru călcare sau  să înlocuiți husa, punând ceva  moale (o pătură sau o plapumă). Atunci când alegeți o masă de călcat, asigurați-vă că aceasta are caracteristicile tehnice necesare pentru Dvs.

 

 

Acum știți la ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o masă de călcat. Dacă aveți  întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001

Din păcate, toate lucrurile își pierd din frumusețe cu trecerea timpului: pierd culoarea, uneori se rup și pe suprafața materialului apar scame. Există numeroase modalități de a se confrunta cu aceste fire subțiri și scurte, dar cel mai ușor și eficient

30.11.-0001

În fiecare zi, încărcătura rețelelor electrice doar crește, în special în afara orașului sau în sate, unde scăderea tensiunii în rețea este un lucru obișnuit. Pentru a proteja tehnica aveți nevoie de un stabilizator de tensiune. Puteți afla mai multe deta

30.11.-0001