Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea. Astăzi, după ce ați cumpărat o mașină de copt pâine, pe masa dvs. veți găsi întotdeauna pâine aromatică proaspătă. Și cel mai important, veți ști exact din ce ingrediente este pregătită.

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea. Astăzi, după ce ați cumpărat o mașină de copt pâine, pe masa dvs. veți găsi întotdeauna pâine aromatică proaspătă. Și cel mai important, veți ști exact din ce ingrediente este pregătită.

Programe de coacere

Dispozitivele pentru prepararea pâinii au în medie aproximativ 12 programe. Modelele scumpe sunt dotate cu funcții suplimentare, numărul de programe din acestea putând ajunge la 24x. Cea mai obișnuită este modul "Basic". Cu ajutorul acesteia, timp de 4 ore puteți coace o pâine albă, cu o cantitate mică de făină de cereale integrale.

De asemenea, există un program "Pâine rapidă". Timpul de gătire este redus la 2 ore. Pâinea va fi mai puțin luxuriantă, iar pentruca să iasă cu siguranță, trebuie să adăugați mai multă drojdie.


Persoanele cu intoleranță la gluten trebuie să urmeze alimentele foarte strict, pot folosi programul "Pâine fără gluten". Glutenul este o proteină complexă găsită în cereale.

"Start amînat" - această funcție vă va permite să obțineți pâine proaspătă pentru micul dejun. Este suficient să umpleți toate ingredientele seara. La momentul potrivit, timerul va funcționa și dimineața veți fi trezit de aroma, ca de la cea mai bună brutărie.

În brutăriile avansate există un mod de "pâine de secară". Tehnologia de gătit a pâinii din făină de secară este diferită de făina de grâu. În același mod, puteți coace pâinea și Borodino.


Funcțiile suplimentare ale producătorului de paine fac posibilă utilizarea acestuia ca multipregătitor. Datorită încălzirii și menținerii unei temperaturi stabile, de exemplu, datorită încălzirii și menținerii unei temperaturi constante, puteți găti terci, gătiți gem și chiar puteți face iaurt de casă. Dar dacă doar coaceți pâinea, gândiți-vă, merită să plătiți pentru funcții suplimentare?

Greutatea pâinii coapte

Începeți prin specificarea greutății maxime a pâinii finite. Depinde de volumul intern al formei, care sunt de mai multe tipuri:

 mic - 450-750 g;

medie - 750-1000 g;

mare - 1500 g.


O familie mare ar avea nevoie de  dimensiunea maximă a brutăriei. O familie de 3-4 persoane se va potrivi celui mai comun model, paine de coacere cântărind 750-1000 gr.

Vasul de lucru are o acoperire adezivă. Fiecare producători face boluri de diferite forme: pătrat, dreptunghiular, rotund. În unele modele din set sunt doar două boluri diferite. Forma vasului nu influențează calitatea coacerii. Totul depinde de preferințele dvs. de pâine. Unele modele sunt echipate cu standuri speciale pentru coacerea baghetelor și rulourilor.

Modificatoare de aluat - lamele detașabile pe partea inferioară a bolului de lucru, care efectuează frământarea. În sobe mici, un malaxor de aluat, în mare sunt două. Lamele au, de asemenea, acoperire neaderentă. În timpul gătitului, ele sunt adesea coapte în pâine. Setul include un cârlig special, care le permite să fie extrase din pâineagata finisată.

Gradul de coacere a pâinii

Această funcție vă permite să reglați culoarea crustei de pâine. De obicei, există trei opțiuni: un mic grad de coacere, mediu și puternic ("cea mai maro" crustă).

Consumul de energie. În mod tipic, aceste dispozitive variază în putere de la 450 la 1650 wați. Dacă intenționați să coaceți pâini mari sau să frămați cantități mari de aluat, ar trebui să alegeți aparatele cu o putere de 800 până la 1200 de wați.


Design

Carcasa aparatului de pâine poate fi din material plastic, conține inserții metalice sau poate fi complet metalică. Ce fel de paine se va potrivi in ​​interiorul bucatariei tale, pentru care va fi mai usor sa ai grija deja de tine.

Cumpărați o mașină de copt piine și atunci un miros confortabil de produse proaspete de cofetărie se va răspîndi în casă. Începeți să experimentați diferite rețete și în cele din urmă vor apărea notele de pâine ale autorului dvs. preferat.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001

Înainte de a cumpăraun aragaz, decideți asupra necesităților dvs. de gătit. De aceasta depinde în mare măsură ceea ce ar trebui să facă aragazul dumneavoastră. Ce ar trebui să știți atunci când alegeți un aragaz?

30.11.-0001

Mai devreme sau mai târziu, fiecare gospodină se confruntă cu problema alegerii unui cuptor. Articolul nostru vă va ajuta să faceți o alegere în favoarea unui cuptor.

30.11.-0001