La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem o unitate flash

 

Factorul principal în alegerea unei unități flash va fi cantitatea de memorie. Toată lumea stochează o mulțime de informație pe ele. De fapt, pentru aceasta erau create inițial. Până în prezent, o memorie acceptabilă este de 32 GB sau mai mare. Datorită faptului că prețurile pentru ele sunt destul de accesibile. Dacă nu sunteți limitați în cheltuiri, atunci puteți lua o unitate cu un volum de memorie mai mare.

 

Viteza de citire

 

Mulți oameni nu se gândesc la calitate și cumpără dispozitive ieftine cu un volum mare. O astfel de decizie poate fi fundamental greșită! Cumpărarea unui card flash ieftin cu o cantitate mare de memorie, puteți pierde în viteza de citire a informațiilor.

 

De exemplu: dispozitivul numărul unu și dispozitivul numărul doi. Prima viteză de înregistrare a unității flash este de 5 MB / s. Aceasta înseamnă că, de exemplu, umplerea tuturor 32GB durează aproximativ 2 ore. Aceasta este o viteză foarte mică și achiziționarea unei  astfel de unitate pentru utilizarea de zi cu zi nu este meritată. A doua situație este mai bună. Viteza de citire este de 16 MB / s, ceea ce este cu mult mai mare decât cel precedent. Umplerea la această viteză va dura aproximativ 40 de minute.

 

Rezultat: nu economisiți la viteza, altfel alegerea vă poate supăra. Viteza minima de citire este de aproximativ 16Mb / s.

Dimensiunea unității flash

 

Merită să vă spunem o regulă simplă –cu cît mai puține părți în mișcare și elemente complexe - cu atât mai bine! Faceți totul mai simplu și aceasta va fi decizia corectă. Dacă unitatea flash se extinde din carcasă sau se rotește în jurul său , sau altceva, atunci este posibil să se rupă într-o lună sau două și chiar mai devreme!

 

Dacă carcasa este neregulată sau pur și simplu "groasă", nu o puteți plasa lângă un alt card, deoarece intrările sunt întotdeauna foarte apropiate. Dacă aveți nevoie pentru a transfera date, atunci veți avea neplăceri. Veți găsi că ambele dispozitive nu se încadrează în conectori în același timp.

 

 

În urma acestor sfaturi, puteți cumpăra o unitate flash care vă convine perfect. Toate modelele de care aveți nevoie pot fi găsite în rețeaua magazinelor Bomba!

 

 

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001