• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem un sandwich maker

Sandwich maker- un aparat de bucătărie care permite prăjirea sandwich-urilor pe ambele părți. Sandwich make-rul are două plăci care sunt încălzite la o anumită temperatură pentru a crea o crustă apetisantă pe sandwich-ul tău.

 

Ce ar trebui să știu înainte de a începe să aleg un sandwich maker?  În acest articol vom vorbi despre principalele caracteristici ale acestui dispozitiv.

 

Puterea

 

Acest parametru influențează în mod direct timpul de încălzire al dispozitivului și timpul de pregătire a sandwich-urilor. Puterea majorității dispozitivelor variază între 600-900 wați. În funcție de putere, variază  și prețul dispozitivului. Dar puterea nu influențează asupra timpului de pregătire.

 

Capacitățile

 

Sandwich maker-ii pot fi mari, medii și mici. În funcție de mărimea acestora depinde un număr diferit de sandwich-uri care le poate pregăti deodată.  De exemplu într-un dispozitiv mare, pot încăpea 6-8 sandwich-uri în același timp.

Forma plăcilor interne

 

Triunghiulare și pătrate - pentru pâine prăjită. Sanwich-urile triunghiulare sunt obținute din felii tăiate în diagonală iar pătrați - din felii întregi.

 

Rotunde - pentru o pâine standartă. Există modele cu un compartiment plat, care vă permite să preparați în ele sandwich-uri din orice fel de pâine. Cu toate acestea, un astfel de sandwich maker este incomod de folosit: atunci când gătiți, umplutura se topește și ajunge deasupra suprafeței interioare a dispozitivului.

 

Materialul

 

Sandwich makerul este fabricat din plastic și din oțel inoxidabil. Un model metalic este mai puternic și mai spectaculos, dar mai scump și mai greu. Modelul din plastic nu ar trebui să aibă un miros sintetic.

Plăcile sandwich-ului sunt fabricate numai din metal.

 

Funcțiile

 

Funcția grill - vă permite să gătiți sandwich-uri, napolitane, shaurma, carne și pește , omlete și o serie de alte feluri de mâncare. Acest dispozitiv cu ușurință vă poate înlocui chiar și un mini cuptor.

Protecție împotriva supraîncălzirii -  permite dispozitivului să se oprească automat când se atinge  temperatura maximă. Această funcție asigură dispozitivului o siguranță excelentă.

Blocarea panourilor (blocare) - împiedică deschiderea plăcilor în timpul gătitului, reduce riscul de arsuri accidentale.

 

Sfaturi pentru alegere

 

  •  Merită să cumpărați unul dintre modelele de înaltă calitate și care au fost de mult timp probate.
  •  Merită să verificați dacă plăcile sunt strânse una către alta. Dacă capacul este deschis cu ușurință, nu vor apărea probleme cu utilizarea.
  •  Acordați atenție lungimii cablului, ar trebui să fie suficient de lung pentru a ajunge la priză.

 


Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001