La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Se apropie vreun eveniment important și vreți să arătați nemaipomenit? Aveți posibilitatea să vă aranjați părul cu un dispozitiv minunat care se numește aparatul de coafat. Acest aparat este un dispozitiv indispensabil în viața aproape a oricărei fete și, dacă totuși nu îl aveți, vă rugăm să citiți articolul în care veți afla ce ondulator de păr să cumpărați și de ce.

Tipurile ondulatoarelor de păr

1. Clasic

Acesta este un tip standard, unul dintre cele mai populare versiuni ale dispozitivelor cu clemă. Cu ajutorul lui puteți să îndreptați părul dar și să-l faceți creț. Diametrul buclelor depinde de diametrul tijei de curbare. De obicei, buclele sunt obținute uniform și aceleași după mărime, de sus în jos.

 

2. În formă de con

Un astfel de dispozitiv are un stiler sub forma unui con, care se îngustează de la bază spre vârf. Este o  opțiune răspândită în rândul profesioniștilor. Cu ajutorul ei, puteți doar face bucle, deoarece nu există nici o clemă. Dispozitivele pot fi de diferite diametre, de aceea și rezultatul buclelor depinde de mărimea conului.

 

3. Triunghiular

Este o versiune foarte interesantă a dispozitivului, care oferă un rezultat neobișnuit. Deseori, placa triunghiulară reprezintă duza suplimentară din set. Nu se deosebește cu nimic de alte plăci, ceea ce ține de procesul de folosire, dar părul devine ascuțit și deosebit.

 

4. Dublu

Ondulatorul dublu are două suprafețe de lucru, care creează unde ușoare sub forma de zig-zag.

 

5. Triplu

Ondulatorul triplu are trei trunchiuri, între care, de la rădăcini, sunt prinse firele de păr și întinse către vârfuri. Buclele obținute cu ajutorul acestui dispozitiv nu sunt atât de voluminoase, dar sunt trainice și uniforme. Trunchiurile pot fi de diametre diferite, de aceea puteți crea bucle diferite.

 

6. Spiralat

Deseori, ondulatorul spiralat merge în set cu cel sub formă de con. Buclele sunt clare, rotunde și spiralate. Procesul de înfășurare a părului pe această placă sub formă de spirală este destul de greu, deoarece trebuie de luat fire subțiri, însă ele țin mult timp.

 

7.Automată

Un astfel de ondulator singur înfășoară firele de păr și le încălzește până la temperatura dorită, anunțând cu un semnal sfârșitul procesului. Ondulatorul rotativ este o invenție destul de recentă, care oferă posibilitatea de a seta temperatura dorită și forma dorită a buclei. Tot ce trebuie să faceți este să puneți un fir în interiorul aparatului. Acest ondulator simplifică foarte mult procesul de înfășurare și îl face mai rapid. Singurul dezavantaj este prețul aparatului de coafat, care nu este accesibil pentru toată lumea.

 

Sfaturi înainte de cumpărare

  • După ce ați studiat parametrii și ați ales modelul dorit, luați-l în mâini, verificați dacă mânerul nu alunecă, nu se încălzește, nu provoacă neplăceri.
  • Verificați cablul. Uitați-vă la grosimea cablului, asigurați-vă că este fiabil. Puterea optimă este de 25 W, dacă puterea este mai mică,  se încălzește mai mult timp.
  • Verificați existența opririi automate. Rețineți că opțiunile suplimentare costă bani.
  • Dacă vă place ondulatorul automat, luați-l fără ezitare. Firele de păr se învârt mai repede, iar după finisarea coafurii țin mult timp.
  • V-a plăcut dispozitivul alimentat de la baterie? Pro: crearea buclelor oriunde. Dar bateriile devin ineficiente și trebuie schimbate.
  • Atrageți atenție asupra materialului din care este realizată suprafața de lucru. Produsele metalice sunt mai ieftine, dar probleme și neplăceri  oferă multe. Carcasa metalică este încălzită neuniform, ceea ce este dăunător părului.

 

 

Sperăm că acest articol vă va ajuta să alegeți cel mai bun aparat de coafat. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001