Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cuptor există pentru  cei care vreau să-și ridice competențele culinare. Dacă sunteți un susținător al economiei alegeți un cuptor cu gaz. Prețul este mai mic decât prețul unui cuptor electric.Aragazul  poate funcționa și de la un cilindru de gaz, și acesta este un plus mare dacă cumpărați dispozitive pentru o casă de țară sau o vilă.

Cuptoarele electrice au un dezavantaj, dar pentru mulți el nu este semnificativ. Acesta este un consum ridicat de energie electrică. Astfel de cuptoare au o varietate de opțiuni de coacere. Parametrul principal al cuptorului este volumul.

Dacă trebuie să pregătiți porțiuni mari, alegeți un cuptor cu un volum mai mare. Acestea sunt echipate cu numărul maxim de funcții suplimentare și sunt potrivite pentru familiile mari sau proprietarii de case care doresc să invite companii mari la mese  festive. În plus, cuptorul trebuie să fie fiabil, durabil, sigur și ușor de utilizat. Proprietarul este  interesat de simplitatea managementului și a confortului în îngrijire și curățenie. 

Tipul de control

Controlul dependent al cuptorului înseamnă că este controlat de pe plita care este construită deasupra ei. Cuptorul și panoul, produse de o firmă, sunt compatibile unul cu celălalt. Controlul independent se află la cuptorul complet izolat.

Setul de funcții

Cuptorul cu convecție este mai funcțional decât un cuptor tradițional. Convecția se numește suflarea aerului fierbinte. În cuptoare cu convecție, căldura de la elementul de încălzire se răspândește uniform în toate direcțiile. Se poate seta un program de căldură superioară sau inferioară, încălzire intensă, dezghețare, grătare  și convecție. În toate cuptoarele moderne, fără excepție, puteți ajusta timpul de gătire și intensitatea căldurii.

Siguranța

Cea mai populară funcție în ceea ce privește siguranța este izolarea termică. Ușa cuptorului nu este aproape încălzită. Foarte convenabil, mai ales dacă aveți copii. Dar nu toate cuptoarele sunt echipate cu această funcție. Blocarea de la copii este o funcție care va ajuta la protejarea copiilor de probleme.

Ușurința în îngrijire

Purificarea prin piroliză - aceasta încălzește cuptorul la 300 de grade, toate miroburi sunt arse. După răcirea cuptorului, trebuie doar să ștergeți pereții cuptorului și să spălați geamul. Această funcție facilitează foarte mult îngrijirea cuptorului. În cazul în care într-un cuptor convențional de gătit multe gospodine evită gătitul produselor cu multă grăsime, din cauza recoltarea ulterioară intensivă a forței de muncă, atunci proprietarii cuptoarelor cu piroliză de curățare o astfel de dorință nu este pierdută.

Purificarea prin hidroliză. Apa este turnată în tava și cuptorul este încălzit. Toate grăsimile și toți contaminanții sunt drenate în tigaie împreună cu aburul. Unele cuptoare sunt echipate cu filtre de absorbție a grăsimilor. Aceste dispozitive absoarbe grăsimi și mirosuri , protejează ventilatoarele de contaminări.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Plita de gătit incorporabilă - un mod excelent pentru cei care nu doresc să cumpere un aragaz mare!

30.11.-0001

În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018, la procurarea mașinii de spălat rufe Indesit, Ariston, Whirpool beneficiază de un un card cadou de 500 lei, 1000 lei, 2000 lei!

30.11.-0001

În perioada din 1 iulie până pe 31 iulie 2018 la procurarea mașinii de spălat rufe sau frigiderului Indesit, Ariston, Whirpool beneficiați de un card cadou!

30.11.-0001