• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum să alegem un epilator cu laser

 

Vara a venit – e timpul să porți rochii ușoare, iar femeile au o întrebare: "Cum să scapi de părul nedorit de pe corp?". Gândindu-ne la această întrebare neplăcută, ne amintim de durere, de frecvențe costisitoare în salon și toate acestea trebuie să fie suferite de mai multe ori. Din fericire, generația noastră a găsit deja  o soluție! Fotoepilatorul este o oportunitate de a scăpa de problemele Dvs. acasă. De ce să-l alegeți? Acest articol va răspunde la cele mai frecvente întrebări.

                     


Ce este pozitiv în ceea ce privește epilarea cu laser?

 

  • Fără senzații dureroase
  • Fără iritație și păr neplăcut
  • Efect de lungă durată după procedură
  • Cu un singur dispozitiv puteți scăpa de păr în diferite părți ale corpului

 

De ce doar epilarea cu laser?

 

Aparatele de ras electric și epilatoarele normale nu au un efect de durată. Din păcate, în cazurile prevăzute se îndepărtează numai părul (sau orice parte al acestuia), fără a afecta foliculul pilos. Acesta este motivul pentru care parul crește la loc foarte repede și de multe ori chiar mai mult și mai puternic decât ultima dată.   

                  


Acesta este principalul avantaj al epilării cu laser. Un blitz de lumină pătrunde adânc sub stratul de piele și acționează asupra becului propriu-zis. Lumina trece în căldură, din cauza căreia părul intră într-o stare "dormitoare", și mai târziu încetează să crească deloc. Epilarea cu laser trebuie făcută în mod regulat, pentru a nu permite părului să se recupereze.  Din păcate, acest aparat este lipsit de putere atunci când lucrează cu părul gri, deschis sau roșu, deoarece în acest păr nu există pigmentul de culoare necesară, la care acesta afectează.

 

Ar trebui să încerc epilarea cu laser?

 

Dacă sunteți proprietarul părului întunecat și a pielii deschise, atunci fără îndoială, veți simți efectul. Trebuie reținut faptul că epilarea cu laser nu dăunează pielei, deoarece radiația ultravioletă a dispozitivului este separată de un filtru special.

 

Acest dispozitiv are contraindicații pentru cei care au un număr mare de alunele  pe corp, pentru femei în timpul sarcinii și alăptării.

 

 

Este dificil să folosești un epilator cu laser?

 

  1. Urmărind instrucțiunile simple, puteți înțelege cu ușurință:
  2. Îndepărtați părul îngroșat prin metoda obișnuită de epilare. Când radeți părul obișnuit la rădăcină există mult mai mult melatonină (pigmentul responsabil pentru culoarea părului) - aceasta înseamnă că procedura ulterioară de epilare cu laser va fi mult mai eficientă.
  3. Reglați intensitatea epilatorului în modul dorit, în funcție de tipul de piele și de culoarea părului (utilizați instrucțiile sau setarea automată la unele modele).
  4. Puneți epilatorul pe piele și așteptați până când aparatul este gata de utilizare. Ținând dispozitivul perpendicular pe suprafața pielii, trebuie să apăsați pe butonul impulsului luminos.
  5. Ținând apăsat butonul, ghidați cu ușurință aparatul fotoepilator prin piele. Nu luați mina de pe buton, deoarece flash-urile sunt automate.

 

                                         


La procurarea cuptorului cu microunde Panasonic beneficiați de un card cadou de 200 de lei! La procurarea fierului de călcat Panasonic beneficiați de detergent anticalc Whirpool!

30.11.-0001

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada din 2 iunie 2018 pînã pe 30 iunie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «La procurarea televizorului LG cumpãrãtorul primește cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!»

30.11.-0001

Procură tehnica Panasonic și primește un set de accumulatoare Panasonic Eneloop în cadou!

30.11.-0001