• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Mai întâi trebuie să determinați tipul de imprimantă. Apoi vă puteți gândi la alte caracteristici, cum ar fi producătorii, tipul de hârtie pe care puteți imprima și așa mai departe.

 

Tipul imprimantei laser

 

Vă permite să primiți imprimări de înaltă calitate. O caracteristică distinctivă a acestei imprimante este imprimarea de mare viteză și un cost relativ scăzut. De aceea, acest tip de imprimantă poate fi găsit adesea în birouri.

Tipul imprimantei cu jet de cerneală

 

O caracteristică distinctivă acestui dispozitiv este prețul scăzut, deci această imprimantă este foarte populară. Tehnologia de imprimare este termică. Tipurile imprimantei cu jet cerneală produc o imprimare de înaltă calitate pe hârtie foto. Această imprimantă este mai potrivită pentru casă, deoarece volumul de imprimare este mic, sau pentru studenții care doresc să economisească bani.

 

Tipul imprimantei cu greutate de tipărire mare

 

Designul acestei imprimante este foarte simplu,este și foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, calitatea imprimării alb-negru nu scade. De asemenea, este semnificativă calitatea imprimării în culoare. Ei sunt pregătite să lucreze cel puțin 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână. Cu toate acestea, astfel de imprimante sunt foarte scumpe, ceea ce permite cumpărarea acestora numai birourilor și companiilor  mari .

 

Tipul imprimantei de sublimare

 

Acest tip de dispozitiv este necesar pentru cei care doresc să cumpere o imprimantă pentru imprimarea fotografiilor. Calitatea tipăririi fotografiilor pe această imprimantă este foarte bună, reflectă perfect culorile. Costul acestor imprimante variază de la 50 la 2000 de dolari. Evident, puteți alege un model mai ieftin pentru imprimarea la domiciliu.

 

 

 

Când cumpărați o imprimantă, ar trebui să vă gândiți și la producător. Cel mai des puteți găsi imprimante ale unor astfel de producători, cum ar fi:

  • Canon - are o gamă destul de mare de produse, chiar și modele cu preț scăzut. Produsele acestui producător sunt de înaltă calitate.
  • Epson - este o companie specializată în imprimanta color. Imprimantele acestui producător nu pot fi reumplete manual din cauza unui sistem complex, însă puteți contacta întotdeauna un specialist.
  • HP - este unul dintre cei mai populari producători de imprimante laser. Sunt populare din cauza imprimării de înaltă calitate și a prețului foarte accesibil.
  • Samsung - are modele destul de bune de imprimante. Singurul neajuns- producătorul adesea pune un preț foarte ridicat.
  • Xerox - profesioniști în domeniul tehnologiei de imprimare. Imprimantele acestui producător sunt foarte scumpe, dar calitatea tipăririi merită acest preț.   

                                                     

 

În concluzie putem spune că ce producător și  imprimantă nu ați alege, puteți mereu apela la consultanții magazinului nostru și ei vă vor da și mai multă informație despre modelul care ați ales.

 

 


Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001

Cu venitul verii alegerea unui congelator devine o problemă și mai mare. Congelatorii vor păstra prospețimea produselor în orice căldură!

30.11.-0001

Înainte de a cumpăraun aragaz, decideți asupra necesităților dvs. de gătit. De aceasta depinde în mare măsură ceea ce ar trebui să facă aragazul dumneavoastră. Ce ar trebui să știți atunci când alegeți un aragaz?

30.11.-0001

Mai devreme sau mai târziu, fiecare gospodină se confruntă cu problema alegerii unui cuptor. Articolul nostru vă va ajuta să faceți o alegere în favoarea unui cuptor.

30.11.-0001