Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Mașina de curățat cu înaltă presiune este un dispozitiv indispensabil: acesta poate fi folosit pentru a spăla totul -  terenul, garajul, mașina sau curtea. Unii folosesc aceast aparat chiar și pentru curățarea grădinii sau covoarelor! Articolul nostru vă va povesti mai multe despre acest dispozitiv și care model este cel mai bine de ales.

 

 

Descrierea mașinilor de curățat cu înaltă presiune

 

Dispozitivul îndepărtează murdăria de pe suprafață cu un jet puternic de apă. Principiul de funcționare a aparatului este extrem de simplu. Pompa de înaltă presiune, controlată de un motor electric, furnizează apă sub presiune la furtun. Un pistol de pulverizare este atașat la furtun. Presiunea jetului poate fi regulată în diferite moduri. Colectarea apei este realizată din orice rezervor sau dintr-un rezervor deschis (de exemplu lac de acumulare).

 

Ce trebuie să luăm în considerare înainte de cumpărare?

 

1.Tipul dispozitivului

În primul rând trebuie să decideți ce model doriți să cumpărați -  de uz casnic sau profesional. Primul este potrivit pentru lucrul în grădină, spălarea mașinii, suprafața casei etc. Aceste dispozitive sunt compacte și concepute pentru sarcini mici, de obicei, vreo 1,5 ore pe zi, iar puterea lor este rareori mai mare de 1,5 kW. Mașina de curățat cu înaltă presiune profesională se utilizează în locuri cu serviciile publice. Dispozitivele sunt uneori echipate cu un motor pe benzină.

 

2. Lungimea furtunului

Această caracteristică trebuie să fie examinată cu atenție deosebită, deoarece lungimea furtunului determină confortul în timpul lucrării. Pentru a spăla mașina, lungimea suficientă a furtunului este până la 4 metri, dar dacă aveți nevoie de un aparat pentru spălarea fațadei unei case, alegeți un model cu un furtun mai lung - cel puțin 7 metri.

 

3. Presiunea

Acest parametru determină rezistența presiunii apei. Cu cât este mai mare, cu atât mai bună este calitatea curățării. Pentru nevoile casnice, este suficient 70-100 bar. Apropo, dispozitivile bune, de regulă, au o funcție de ajustare a presiunii.

 

4. Productivitatea

Acest indicator indică curgerea apei. Mașinele de curățat cu înaltă presiune pentru uz casnic consumă de obicei 350-400 de litri pe oră. Modele profesionale - de 2-3 ori mai mult.

 

5. Bacul pentru detergent

Mai multe modele sunt completate cu un rezervor de detergent. Acesta este un loc special și mic situat pe duza furtunului. Când se amestecă cu apă detergentul emană spumă abundentă. Dacă acest rezervor nu există, procesul de spălare a mașinii, a plăcii de pardoseală sau a fațadei clădirii va fi mult mai dificil.

 

6. Funcția de admisie a apei

Această funcție este absolut necesară în cazul în care nu există acces la rețeaua de alimentare cu apă unde veți folosi aparatul. Doar puneți furtunul într-un recipient (cum ar fi un butoi sau fântânâ) și apa va începe să curgă în furtun. Productivitatea în acest caz nu va fi la fel de mare ca la furnizarea apei din sistemul de alimentare cu apă.

 

7. Materialul din care este făcută carcasa pompei

Materialul cel mai ieftin este plasticul. Este ușor, ieftin și nu se teme de coroziune. Cu toate acestea, există un minus - plasticul este foarte fragil. Dar nu trebuie să vă gândiți că carcasa pompei din plastic este un semn de calitate joasă. Majoritatea dispozitivelor de uz casnic sunt echipate cu acest tip de pompă. Totul depinde de calitatea plasticului. Cel folosit în modelele producătorilor de încredere este foarte durabil și conceput pentru o viață lungă. Alama și aluminiul sunt considerate mai fiabile, dar prețul produselor din aceste materiale este mult mai mare. De obicei din ele sunt făcute carcasele aparatelor profesionale.

 

 

Sperăm că acest articol vă va ajuta să alegeți o mașină de curățat cu înaltă presiune. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001