Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Având dorința de a scăpa de părul nedorit și de a avea o piele netedă, fetele adesea încep să caute diferite soluții pentru a face acest lucru. Una dintre soluții este epilatorul, care devine tot mai popular pe zi ce trece. Din articolul nostru veți afla care epilator este cel mai bine de cumpărat.

Tipuri de epilatoare

1. Electroepilator

  • Este un dispozitiv mic care se ține ușor în mână. Partea principală constă din pensete. Ele în timpul mișcării capului rotativ trag părul.
  • Epilatorul trage firele de păr împreună cu rădăcina. Creșterea unui rădăcini noi începe după săptămâna a treia.
  • Sistemul cu mai multe pensete permite tăierea unei lungimi foarte scurte de 0,5 mm. Unele modele fac 600-700 mișcări pe secundă.

 

2. Fotoepilator

Este un dispozitiv pentru îndepărtarea fără durere a părului nedorit. Datorită luminii, creșterea rădăcinii se oprește.

Cu câtva timp în urmă astfel de proceduri au fost efectuate numai în saloane, dar acum există fotoepilatoare de uz casnic.

 

3. Epilator cu lazer

Trebuie folosit mult timp pentru a obținerea unui rezultat durabil. Mai întâi, undele de căldură absorb melanina părului. Firele de păr devin mai subțiri, iar după mai multe proceduri rădăcina moare.

 

Pentru îndepărtarea completă vor fi necesare 4-5 proceduri, asta depinde de structura și caracteristicile individuale ale creșterii părului. Este imposibil de obținut rezultatul dorit într-o singură sesiune. Intervalul dintre proceduri durează 3-4 săptămâni.

 

Nu se recomandă utilizarea unui epilator cu laser pe pielea întunecată. Ea conține melanină, care este absorbită de undele de căldură. Dacă efectuați procedura, atunci vor apărea arsuri sau pete de pigment.

 

La ce trebuie să atrageți atenție?

 

1. Material

  • Pensete metalice - oțel inoxidabil. Material ieftin, dar produsele au un dezavantaj semnificativ: firele de păr sunt rupte ușor și după câtva timp, elementele de tăiere nu sunt așa de ascuțite cât au fost inainte de cumpărare.
  • Pensete ceramice - rodusele date costă mult, însă avantajele sunt simțitoare. Ceramica oferă o prindere completă a fiecărui fir de păr. Pielea sensibilă percepe acest fel de pensete mult mai bine.

 

2. Aparență

Produsul ar trebui să se potrivească nu numai din punct de vedere estetic, dar, de asemenea, să fie comod și ușor în folosință. Duzele trebuie să fie îndepărtate fără probleme, butoanele să se apese cu ușurință. Verificați-l pentru a evalua senzațiile dvs de la folosirea lui.

 

3. Funcții suplimentare

  • Mâner confortabil, similar cu suportul de ras.
  • Mecanisme de anulare a zgomotului, care protejează împotriva bâzâitului puternic.
  • Carcasă impermeabilă, care permite utilizarea dispozitivului în timpul dușului, ceea ce este mai confortabil.

 

4. Capul demontabil

După procedură, elementul de tăiere este umplut cu păr. Pentru curățare, utilizați o perie mică, care se conține în set cu dispozitivul, însă astfel nu puteți îndepărta părul în întregime.

Capul detașabil poate fi spălat sub robinet și părul acumulat va fi îndepărtat rapid. Astfel de epilatoare servesc mult timp.

 

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cel mai bun epilator. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.



Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001