Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Este dificil să găsim o persoană care nu iubește ceaiul, mai ales în timpul rece. În fiecare bucătărie trebuie să fie un dispozitiv minunat care se numește fierbător de apă sau ceainic. Ele au diferite forme, dimensiuni și pot fi fabricate din materiale diferite. Sarcina noastră este de a afla ce ceainic este cel mai bine de ales.

Tipurile de fierbătoare de apă, avantaje/dezavantaje

1. Din sticlă

Pro:

Încălzirea uniformă, oferă capacitatea de a vedea procesul de fierbere a apei și chiar de a prepara ceaiul în el.

contra:

sunt destul de fragile și utilizarea lor trebuie să fie extrem de precaută, peste câtva timp poate să se formeze calcar în interiorul caeinicului.

2. Din oțel

Pro:

lipsa de toxicitate, nu emit substanțe dăunătoare, și, de asemenea, nu reacționează la impuritățile în  apă, sunt unele dintre cele mai durabile și nu sunt expuși coraziunii de către agenți chimici.

contra:

se formează rapid calcarul pe fundul ceainicului, mici picături de apă formează pe suprafața pete mici, dar neplăcute.

3. Din ceramică

Pro:

compozitie cea mai naturală, pastrează gustul si temperatura apei mult timp, stratul de lac este ușor de curățat.

contra:

produsul este suficient de fragil și poate să se spargă sub influența  flacării deschise ai aragazului, de aceea nu se recomandă utilizarea zilnică, este incomod pentru că are o conductibilitate redusă a căldurii, de aceea procesul de fierbere a apei va dura mai mult timp.

4. Din aluminiu

Pro:

ușor de utilizat, costă puțin, datorită conductibilității termice ridicate a aluminiului, apa se fierbe suficient de repede.

contra:

toxicitate, poate forma și oxida diverse metale grele, schimbă gustul apei, se răcește rapid, datorită "moliciunii" aluminiului, fierbătorul de apă poate fi deformat ușor.

Cum să alegem un fierbător de apă?

Ce trebuie să luați în considerare când cumpărați ceainicul?

1. Capac

În multe modele capacul nu este fixat bine. Utilizarea acestor tipuri de dispozitive poate fi periculos, deoarece sub influența presiunii înalte a aburilor, capacul poate cădea și provoca arsuri. Ceainicul cu un capac strâns este cea mai buna alegere pentru fiecare zi.

2. Mâner

Uitați-vă la modele, în care mânerul este fabricat din plastic rezistent la căldură, care nu se va încălzi la fierbere. Mânerul fierbătoarelor din lemn are o conductibilitate termică scăzută și are proprietatea de a se usca și deforma.

3. Fund

De obicei, pentru fabricarea fundului se folosește oțel sau chiar fontă. Datorită acestor materiale, temperatura este distribuită uniform și apa este încălzită mai repede. În plus, fundul gros al ceainicului se răcește mult mai încet. Acordați atenție modelelor, fundul cărora sunt făcute din materiale descrise mai sus.

4. Prezența fluierului

Pentru ritmul vieții de zi cu zi, se recomandă să alegeți un ceainic cu fluier. De regulă, acesta este instalat în năsucul produsului și va alertează când apa va fi fiartă.

Cum să alegem un fierbător de apă?

Noi sperăm că articolul nostru vă va ajuta să alegeți un ceainic potrivit pentru Dvs. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Toți oamenii iubesc vara, pentru că pot să se odihnească și să savureze un frigărui gustos. Dar ce putem face, dacă vrem carnea suculentă în alt anotimp? Atunci în ajutor vine aparatul electric pentru frigărui, care nu ocupa mult loc.

30.11.-0001

Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă ajută să rezolvați problema dvs!

30.11.-0001

Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001