La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

În zilele noastre, când majoritatea cetățenilor au propriul automobil, trebuie să avem grijă de securitate. Înregistratorul este o dovadă incontestabilă a nevinovăției persoanei  într-un  accident rutier, deci este necesar să alegeți acest aparat foarte atent. Sfaturi pentru alegerea unui înregistrator puteți găsi în articolul nostru.

 

Proiectarea DVR-urilor (digital video recorder)

 

1. Tradițională

Camera, unitatea de control și ecranul se află într-o singură carcasă. Înregistratorul are doar un cablu pentru alimentare. Drept dezavantaj poate fi mărimea, mai ales dacă ecranul este încorporat, ci nu pliabil.

 

2. Modulară

Camera și blocul principal și, mai rar, ecranul sunt părți separate. Camera compactă nu atrage atenția, iar unitatea de comandă după setarea inițială este ascunsă în cutia cu torțe și se stinge cu ușurință, dacă este necesar. Dar există și dezavantaje: abundența firelor și un preț mai mare.

 

3.Oglindă

Întreaga "umplutură" a înregistratorului este ascunsă  în oglinda din spate.  Camera este în spatele ecranului și ecranul este direct sub geam și nu este vizibil când este oprit. Dezavantajul unui  astfel de dispozitiv este un preț ridicat și o incapacitate de utilizare în afara mașinii.

 

 

Ce trebuie să luăm în vedere când cumpărămi?

 

 

1. Rezoluția

Există trei standarde principale: HD, Full HD, Super HD. Optimale acum sunt considerate a fi recorder-ele Full HD. În acest caz, HD-ul obișnuit este încă în funcțiune și va fi o alegere excelentă dacă bugetul este limitat.

Dacă doriți să obțineți maximum de la DVR, aruncați o privire mai atentă la modelele cu Super HD. Astfel de dispozitive vor necesita o cartelă de memorie mai rapidă și mai voluminoasă, dar și vor costa mult, însă vă vor mulțumi cu calitatea aproape cinematică a imaginii.

 

2. Unghiul de vedere

Cu cât unghiul de vizualizare este mai mare, cu atât mai mult intră în cadru suprafața drumului. Ar trebui să fie de cel puțin 120 de grade orizontal sau 145 - în diagonală. De asemenea, țineți minte: un unghi de vizionare prea mare (de la 170 de grade orizontal) va rotunji cadrul la margini. Acest unghi de vizionare este util atunci când conduceți în jurul orașului, deoarece atunci când conduceți la viteze reduse, aceasta permite să apucați cu ușurință drumul și banda vecină.

 

3. Tipul și mecanismul de atașare

Există două tipuri de montare a înregistratorilor auto: cu o ventuză vacuum și cu o bandă adezivă dublă. Prima variantă este mai convenabilă deoarece facilitează scoaterea dispozitivului și mutarea acestuia. Cu toate acestea, ea mărește dimensiunile dispozitivului. Pe o bandă bidirecțională, DVR-ul este instalat o singură dată. Cu toate acestea, această opțiune nu împiedică vizualizarea.

 

4. Alimentarea

Toate DVR-urile funcționează prin rețeaua de bord. Adaptorul de alimentare este conectat la o brichetă sau la o priză externă. Majoritatea DVR-urilor au baterii proprii (încorporate sau detașabile). În acest caz, se recomandă să se acorde prioritate primei opțiuni, deoarece vă salvează de chinul cu firele și, de asemenea, exclude ruperea cablului.

 

 

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. și vă va ajuta să decideți ce model de înregistrator auto să alegeți.  Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001

Din păcate, toate lucrurile își pierd din frumusețe cu trecerea timpului: pierd culoarea, uneori se rup și pe suprafața materialului apar scame. Există numeroase modalități de a se confrunta cu aceste fire subțiri și scurte, dar cel mai ușor și eficient

30.11.-0001